pondělí 22. června 2020

Univerzální zásuvkový termostat s externím čidlem

Univerzální zásuvkový elektronický termostat UT3s digitálním zobrazením zapínací, vypínací a aktuální teploty pro spotřebiče o výkonu do 3. Jednoduché nastavení, přesné měření po °C. Externi čidlo není vlhkotěsné, nachází se na konci 2m kabelu. Díky tomu přichází v úvahu řada možností využití. Tento termostat měří aktuální teplotu a udržuje Vámi nastavené teplotní rozmezí – ať už za pomoci topení nebo chlazení, které přes tento přístroj zapojíte jako do běžné zásuvky.


Opatřete si vysoce kvalitní, programovatelný termostat Devireg Touch, který je opatřen časovačem pro ovládání elektrických podlahových topných prvků.

Tento prostorový termostat s podlahovým čidlem (součástí dodávky) je díky speciálně navržené dvoudílné konstrukci je vhodný pro širokou škálu rámečků a. Elektronický termostat s univerzálním použitím a digitálním zobrazením zapínací a vypínací teploty i aktuální teploty současně. Termostat lze použít v topném i chladícím provozu. Kromě použití jako samostatného přístroje, může univerzální termostat sloužit i jako náhrada za vadné mechanické termostaty. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Příložné, mechanický, Teplotní čidlo. Zásuvkový termostat HT-600.

Disponuje alarmem při překročení teploty a také minutkou pro odpočítávání času (např. při grilování). Analogový univerzální termostat - snímá teplotu prostoru i podlahy. Na objednávku: do dnů.


Elegantní řešení termostatu s podsvíceným displejem a ex. Digitální termostat s prostorovým a podlahovým čidlem PT712-EI. Bezdrátový termostat s čidlem renomované značky Elektrobock si zamilujete pro jeho kvalitní a důmyslné provedení.


Nabízí možnost programování a podsvícený displej, který vám usnadní práci s termostat. Dbejte na to, abyste zajistili přímý a bezpečný kontakt s povrchem. Před zajištěním čidla je nezbytné odstranit v místě instalace veškerou izolaci. Kapilární trubice mezi termostatem a externím čidlem se nesmí v žádném případě ohýbat! S výhodou lze použít např.


Jednotlivý program poté může obsahovat až teplotních změn (každou celou hodinu). Programovatelný termostat nabízí až programů pro každý den v týdnu jiný. Jedná se o chytré programovatelné termostaty, které přinesou k vám domů tepelnou pohodu a úsporu na ročním vyúčtování. Týdenní časovač umožňuje nastavení programu pro všední dny, pro sobotu a pro neděli. Přesná regulace pomocí přiloženého teplotního čidla.


Průmyslové s čidlem Pro okapy a volné plochy Řízení útlumu, prog. Rostislav Ivan a Miroslav Jeřábek.

Tento profesionální elektronický termostat s časovačem a stmívačem má univerzální využití v akvaristice i teraristice. Může regulovat topítka, topné desky, kabely, zářiče i líhně (inkubátory). Vlastnosti: Přehledný modře podbarvený displej s funkcí automatického vypnutí po 10-ti minutách nečinnosti. W s přesností zobrazení 1°C s přesností s. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Mechanický termostat s kapilárovým čidlem , vhodný zejména pro ovládání topných systémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky