čtvrtek 25. června 2020

Topný žebřík 40 cm

Nabízíme jako jedni z mála koupelnové žebříky o šířce jen 40cm (400mm). Tyto typy elektrického topení do koupelny najdou uplatnění tam kde máte velmi málo místa a klasické žebříky o šířce 50cm by byli velké. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny?


Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Otopný žebřík Vám výborně poslouží nejenom jako koupelnový radiátor, ale především také jako praktický sušák ručníků.


Položek k zobrazení: 114. Koupelnový žebřík s jednoduchým a elegantním designem za příjemnou cenu. Dodáváme ve variantě s klasickým připojením radiátoru a středovým připojením radiátoru.


SIMPLE dodáváme ve třech šířkách: 3mm, 4mm, 5mm. Možnost lakování RAL a NCS barev s příplatkem. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Elektrický topný žebřík neslouží jen jako koupelnový radiátor, je vhodný jako praktický sušák ručníků. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem.


Koupelnové radiátory (neboli koupelnové žebříky) se vyznačují charakteristickou konstrukcí z ocelových trubek nejvíce připomínající právě žebřík. Koupelnová otopná tělesa nejsou určena pouze do koupelen - perfektně se hodí také na WC nebo do kuchyňských prostor. Topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen.


Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Dále také bíle, pokud nemáte dost prostoru ve variantě šířky jen 40cm. Novaservis METALIA-OP Držák ručníků na otopný žebřík , Délka: cm. Sušáky lze umístit na rovné i obloukové koupelnové žebříky.


Nemůžete vyplnit toto pole. Topné žebříky pro hřejivou atmosféru koupelny. Na žebříčku oblíbených doplňků v koupelně jsou topné žebříky hodně vysoko. Ten pocit, když vejdete do vyhřáté koupelny a ještě se po sprše zabalíte do hřejivé osušky, je téměř nepřekonatelný.


Vysoké koupelnové žebříky - úzké koupelnové žebříky - barevné koupelnové radiátory - koupelnový žebřík na míru. C, výkon 8W, materiál ocel, barva sněhově bílá. Nový, prostorově nenáročný, elegantní radiátor vhodný pro koupelny, kuchyně, chodby a předsíně.


Vybírejte si Žebříky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pro všestranné použití lze žebříkový radiátor napojit na topný systém, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou enerii instalací topné tyče, díky čemuž není použití radiátorů omezeno jen na hlavní topnou sezónu, ale je možné je použít kdykoliv. Elektrické topné žebříky jsou nejpoužívanějším doplňkovým topidlem mezi koupelnovými radiátory.


Elegantní a subtilní vzhled nepůsobí v interiéru nijak rušivě a radiátory současně poskytují funkci praktického sušáku i zdroje tepla pro komfortní a příjemné klima ve Vaší koupelně. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Konzole na uchycení na zedˇ součástí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky