čtvrtek 18. června 2020

Vyhrivana deka

Pro koho je vyhřívaná deka vhodná? Její hřejivé teplo dokáže ulevit od bolesti svalů, páteře i kloubů, čímž usnadňuje pohyb či usínání. Vyhřívaná deka také příjemně zahřeje v zimním období nebo když tělo bojuje proti nachlazení a chřipce.


Vyhrivana deka

Látka je díky flísovému materiálu příjemná na dotek a prošívání Stamp Welding zaručuje delší životnost. Vyhřívaná deka velikost 150x80cm, materiál: vrchní část z extra jemného Coral Fleece, spodní část 1 polyester, odnímatelné ovládání s LED displejem, stupňů nastavení teploty, časovač 1-10h, automatické vypnutí po hoď. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vyhrivana deka

Určitě znáte pocit, když nasednete auta, které stálo celý den venku v mrazu a rádi byste se zahřáli, než začne fungovat topení. Nebo jezdíte na dlouhé cesty a často potřebuje přespat ve svém automobilu, karavanu či obytném voze. Tato vyhřívané deka vám zajistí příjemný odpočinek v teple a je proto ideální společník pro cestování, volný čas a hobby. Díky lokálnímu vyhřívání postele a nízkému příkonu je její použití velice úsporné. Trpíte bolestmi kloubů či svalů, jste zimomřiví nebo prostě jen máte rádi uklidňující teplo v předehřáté posteli?


Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Teplem, které vyzařují, přispívají k prokrvení organismu a. Zařízení Klarstein Winter Dreams je příjemně měkká elektrická deka - ideální pro chladné zimní dny a ještě chladnější zimní noci. Zejména v zimním období, když si člověk rád přečte dobrou knihu na pohovce a upřednostní pohodlné večery u TV, tehdy je teplá deka nad zlato. A s příchodem podzimu nebo zimy vás stále zebe?


Vyhrivana deka

Deka by měla být vybavena diodou „proti zapomínání“ Předně platí, jako koneckonců u většiny spotřebičů, že deku bychom neměli nechávat zapnutou bez dozoru. Aby nepozorný uživatel nezapomněl deku vypnout, když ji přestane používat, je dnes většina prodávaných typů vybavena diodou, která svítí, je-li deka zapnuta. Dormeo elektricky vyhřívaná deka vás zahřeje a zmírní bolest svalů a zad. Pokud jde o bolesti a křeče, elektricky vyhřívaná deka vám dokáže poskytnout patřičnou úlevu. Vynikající design a tvar deky ji činí ideální pro: Záda a páteř: Pokud trpíte chronickou bolestí nebo občasnými bolestmi zad a páteře.


Vyhřívané dečky jsou jako dělané pro chladné zimní večery. Lehněte si na vyhřátou dečku z příjemného materiálu (imitace ovčího rouna) a vemte do ruky oblíbenou knížku. Vyhrivana deka - Vyhledávání na Heureka. Nastavte si teplotu podle sebe v rozmezí - °C.


Vyhrivana deka

Elektrické dečky EURONICS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky