úterý 23. června 2020

Vrtané studny přerov

Poptávka vrtané studny. Vrtané studny Průzkumné vrty Antonín Doseděl. Proč volit právě vrtanou studnu. Vydatnost zdroje je řádově vyšší než u kopané studny. Rychlé provedení (samotné vrtání 1-dny).


V posledních letech jsme realizovali stovky zdrojů pitné vody pro zásobování rodinných domů, chat, provozoven i celých obcí.

Vrtání studní provádíme na Moravě a na Slovensku. Naleznete zde také orientační ceník vrtané studny. K čerpací zkoušce využíváme čerpadlo do vrtaných studní. Neváhejte tedy a obraťte se skrze naše stránky na nejlepší řemeslníky a nechte.


Běháním po úřadech se netrapte, povolení na studnu vyřídíme za vás. VRTANÉ STUDNY , VRTÁNÍ STUDNÍ, STUDNY , VRTY PRO TEPELNÁ ČERPADLA. Naší cílovou skupinou zákazníků jsou převážně majitelé chat, rodinných domů a jiných komerčně využívaných objektů.


Zaměřujeme se převážně na vrtné práce v oblasti hydrogeologie a realizaci vrtů pro tepelná čerpadla. Máme spolupracovníky na.

Hlavním programem firmy STUDNY Doležel a Janíček, s. Provádíme vrtané studny včetně instalace čerpací techniky a vodáren. Vrty pro tepelná čerpadla vystrojení GEROtop, dále instalujeme tepelná čerpadla zn. Viessmann, podlahové vytápění, kompletní topný systém. Realizované stavby vrtaných studní objevíte v následujících obcích okresu Přerov. V minulém týdnu jsem prováděli vrt pro studnu v obci s akutním nedostatkem vody.


Přes počáteční skepsi obyvatel vesnice jsme našli vhodné místo pro vrtanou studnu a úspěšně provedli vrt s velmi dobrou vydatnosti vody. Ruční vrtací sady na studny , aneb navrtej si sám a buď pyšný na své dílo. Vrtání průměrem 152mm vnitřní pažení 110mm Vrtání průměrem 152mm vnitřní pažení 125mm. Ochranné pažení Ø 160mm (PVC trubka) s cementovou zálivkou v předvrtu Ø 185mm.


Místo studny musí být přesně na křížení minimálně dvou pramenů. Studna nesmí být jen na jednom tzv. Jestliže stávající studna je jen na jednom pramenu, je otázkou času, kdy kapacita studny může směrovat k nule. Kolik pramenů se střetává v místě studny.


Pro více informací se nám prosím kdykoli ozvěte. Rádi s vámi prodiskutujeme veškeré potřebné body a navrhneme správné řešení. Dodavatelé nabízející vrtané studny Nový Přerov přes Stavdum.


Firmu na vrtání studní Nový Přerov vybírejte i podle realizovaných referencí.

Veškerá povolení a projekt studny za vás vyřídíme v co nejkratším termínu a dle platného právního řádu. Vrty nebo vrtané studny se na rozdíl od studní čistí jinak. Je zde možnost využití čerpadla, nebo pomocí airliftu.


Voda musí byt odčerpána. S čištěním vrtu ( vrtané studny ) můžou nastat problémy, lze těžko odhadnout množství a velikost sedimentu s možným poškozením konstrukce vrtu. Hloubka některých vrtů může. Kvalitní, a především vydatný vrt vyžaduje hned od počátku profesionální přístup a provedení. Naše firma Vám jej prostřednictvím našich zkušených zaměstnanců zajistí „na klíč“, od návštěvy našeho pracovníka přes samotné provedení vrtu až po vyřízení.


David Javůrek - vrtané studny. Provádíme pouze kvalitní vrtané studny splňující normu ČSN se zárukou kvality a vydatnosti. Běžně zhotovujeme kompletní díla takzvaně na klíč, z čehož vyplývá, že jsme schopni Vám nechat vyhotovit veškerou dokumentaci k provedení vrtané studny až do fáze kolaudace.


Máte-li rodinný dům se zahradou, pak se určitě vyplatí zajistit si vlastní kvalitní vodu z místních zdrojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky