úterý 8. září 2020

Truhlářské lisy

Nabízíme: WILHELM ALTENDORF - formátovací pily světového výrobce s více než 1letou tradicí. Nové a použité repasované dřevoobráběcí, stolařské a truhlářské stroje se zárukou. Prodej, výkup a servis dřevoobráběcích strojů, nástrojů a technologií. Briketovací lisy Falach Cube jsou nové menší kompaktní lisy s nízkou mírou poruchovosti a vysokou odolností.


Konstrukční prvky briketovacích lisů Falach jsou bežně dostupné v České republice. Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením.

Membránové lisy ADAMIK nejen usnadňují a zrychlují práci s dýhou, lamináty a dalšími materiály, ale také vám mohou pomoci získat konkurenční výhodu. Hydraulické etážové dýhovací lisy se spodním zdvihem, pevná robustní konstrukce portálového provedení, zakládání z delší strany lisu, rozevření lisu 400mm (při etážovém provedení). Vytápění desek elektricky (max. teplota až 120°C) nebo médiem (voda, termoolej) vyhřívaná spodní i horní lisovací deska. VYKLÁPĚCÍ čelo - kozlic. Truhlářské lisy - poky Prodám truhlářské LISY - poky.


Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Lisy : CNC frézky CNC soustruhy CNC routery CNCgravírovací Odsávání MiJET.

Univerzálnost a široký okruh využití zejména v zakázkové truhlářské výrobě. To jsou spolu s nízkou náročností na prostor hlavní deklarované atributy vertikálního lisu LSU. Jeho konstrukci tvoří nosný rám z ocelových profilů, na němž je pod sklonem připevněna pracovní deska. V celé ploše desky jsou v. Poradíme Vám vhodnou technologii právě pro vaší dílnu! Aku postřikovače Aku čističe potrubí Aku Hydraulické lisy a kleště Aku kompresory Aku vysavače Aku zahradní vysavače-foukače Aku řetězové pily Aku pistole Aku hřebíkovačky Aku leštičky Baterie a nabíječky Aku brusky Aku hoblíky Aku nůžky Aku pily Aku rádia Aku svítilny Aku šroubováky Aku utahováky Aku bourací kladiva Aku vrtačky Aku vyžínače Výhodné sety.


Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Stále častěji však tento pojem slýcháme také v souvislosti s technologiemi pro menší zakázková truhlářství. Většina z malých řemeslníků stále používá ke kompletaci nábytku tradiční truhlářské svěrky, které umožní přesnou montáž, avšak jejich používání si vezme mnoho času z celého procesu výroby. Dílenské i hydraulické ruční a elektrické lisy.


Výběr z typů vhodných pro dílnu i profesionální použití. Separační folie do lisu, „MYLAR“ Polyesterová folie MYLAR se vyznačuje vysokou mechanickou a dielektrickou pevností. Dřevěné brikety a peletky jsou žádaným topivem s vysokou výhřevností a výbornou efektivitou spalování. Lis na dřevěné brikety je proto vyhledávanou investicí především pro truhlářské dílny s velkou produkcí pilin a pro dřevozpracující průmysl.


Motor brousícího vřetene. Položky SKLADEM zašleme bezodkladně, položky s dostupností X dnů zašleme po naskladnění. Výrobce ČZ Strakonice, r. Při rozdělení zásilky bude dopravné a balné účtováno 2x.

Zde naleznete inzeráty s tématikou dřevoobráběcí stroje. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky dřevoobráběcí stroje, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky dřevoobráběcí stroje na Vámi zvolené téma inzerce. Dodáváme tvářecí a obráběcí stroje, kompresory, pneumatické nářadí, ohýbačky profilů, zakružovačky profilů, vrtačky, brusky dvoukotoučové a pásové, soustruhy, frézky, pásové pily, svěráky a paletové vozíky.


Zastupujeme firmu OPTIMUM pro ČR a SR. Používají se především tam, kde je zapotřebí upevnit předmět k dalšímu opracování, nebo jej utáhnout pro klížení a další práci s tím spojenou. Důležitým znakem obráběcího stroje je třískové obrábění, z čehož vyplývá, že mezi obráběcí stroje nepatří všechny tvářecí stroje (kupř. lisy , buchary, válcovací stolice a ohýbačky) dále pak i stroje jako ohraňovačky, strojní nůžky, leštičky, lapovací a (super) finišovací stroje apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky