pátek 18. září 2020

Vrtané studny trutnov

Profesionální vrtané studny , vrty pro tepelná čerpadla a zemní protlaky. Díky našim více jak 20letým zkušenostem provádíme vrty v jakkoliv náročném terénu odpovídající technikou, která Vám zaručí dlouhou a bezproblémovou životnost studny a stabilitu vrtu. Pro vrtané studny zajišťujeme také komplexní legislativní řízení. Pracujeme s nejmodernější technikou bez jakéhokoli úniku olejů a maziv do přírody.


Vrtání studny pro vás nemusí být noční můrou. Vrtané studny Trutnov jsou službou, která je tu pro vás v podstatě kdykoliv.

Neváhejte tedy a obraťte se skrze naše stránky na nejlepší řemeslníky a nechte. Manipulační šachta vrtaných studní je určena ke krytí a ochraně ústí vrtané studny individuálního zásobování pitnou nebo užitkovou vodou. Může sloužit i pro umístění ručního nebo motorového čerpadla nebo alternativně i jako ochrana vrtu v záplavovém území. Smlouva o provedení vrtané studny. Námi realizované vrtané studny , vrty pro tepelná čerpadla a další projekty, které jsme prováděli ve spolupráci s městy, obcemi i soukromými osobami v severních a východních Čechách.


Zdroj vody je základním předpokladem pro fungující domácnost. Tam, kde není k dispozici obecní vodovo nebo kvalita vody v něm není dostatečná, přichází na řadu vlastní studna. Jednalo se o první studnařskou firmu ve východočeském kraji.


Studny lze vrtat celoročně – můžete se na nás obrátit kdykoliv během roku.

Není zapotřebí nákladného odvážení zeminy ani jiné terénní úpravy. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru vrtané studny v okrese Trutnov. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Proč volit právě vrtanou studnu. Vydatnost zdroje je řádově vyšší než u kopané studny.


Rychlé provedení (samotné vrtání 1-dny). Provádíme vrtané studny , včetně zajištění veškerých povolení. Vrty dosahují hloubky až 1m. Standardně vrtáme průměry 2mm a 2mm a osazujeme je pažnicí o průměru 1mm nebo 1mm. Před zahájením vrtání, v jeho průběhu a po skončení vrtání, sledujeme hladiny podzemní vody v okolních zdrojích podzemních vod.


VRTANÉ STUDNY , VRTÁNÍ STUDNÍ, STUDNY , VRTY PRO TEPELNÁ ČERPADLA. Naší cílovou skupinou zákazníků jsou převážně majitelé chat, rodinných domů a jiných komerčně využívaných objektů. Zaměřujeme se převážně na vrtné práce v oblasti hydrogeologie a realizaci vrtů pro tepelná čerpadla. Máme spolupracovníky na. Ani Vy, Vaše zahrada či domácí miláčci nemusíte být ve spalujícím slunečním žáru bez vody.


Jsteli z Náchoda nebo odkudkoliv zavolejte nám a my. K uvedené částce je tak třeba připočítat dalších několik tisíc korun za ponorné čerpadlo do vrtané studny. Jak ušetřit na stavbě vrtané studny ?

Realizace vrtané studny je příkladem projektu, kde je výraznější úspora poměrně obtížná. Máte-li zájem, můžete se na nás ohledně studničních vrtů obrátit už nyní - rádi Vám vše vysvětlíme. ZKUŠEBNÍ STANICE TRUTNOV s. Nabídka hydrogeologických prací včetně projekční a poradenské činnosti.


Naše služby: hydrologie, vrtané studny , projekční a posudková činnost, tepelná čerpadla, poradenská činnost, vodohospodářský projekt, čerpací zkouška, laboratorní analýzy, čištění studny , měření radonu. Potřebujete-li sehnat takového pracovníka, poptejte se na našich stránkách, nebo sledujte nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky