pátek 25. září 2020

Zapalovaci komin na gril

Tak tady je řešení jak na to! Snadno připravíte brikety či grilovací uhlí do minut pro grilování. Ideální pro všechny kotlové grily na dřevěné uhlí, např.


Funguje výborně, je třeba počkat až se horní brikety alespoň částečně pokryjí popelem a potom teprve vyklopit. Na podpal stačí jedna kostka podpalovace pod komín, pak už to frčí samo.

Zinek jde po prvním použití do kytek, ale i když to časem začne rezavět tak to na funkci nemá vliv a pár let vydrží. Vám stačí pouze počkat, než budou připravené i brikety v horní vrstvě a poté své palivo jednoduše přesypete na palivový rošt uvnitř svého grilu Weber. Komínek je vybaven kvalitním madlem z duroplastu s tepelným štítem, takže se držadlo nezahřeje od žhavých briket a Vy tak můžete s komínkem bezpečně pracovat a nespálíte se. Dávate přednost grilování na briketách nebo dřevěném uhlí? Spoléháte se víc na jednoduchý podpalovač, nebo pořádný startovací komín?


Ať už jsou vaše preference jakékoliv, naše nabídka paliv a podplovačů pro grily Weber vaše požadavky dozajista splní. George Stephen toužil nejen po dobrém steaku, ale také (a možná ještě více) po úspěchu. Jeho nápad se mu začal rodit v hlavě v kovozpracujícím závodě, kde pracoval – rozpůlil kovovou bóji, přidal větrací otvory a nohy a první kotlový gril byl na světě.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zjednodušuje zapalování briket a zkracuje dobu rozehřátí grilu na minut.


Zhruba minut po zapálení kostek budou brikety žhavé, potažené šedou vrstvou popela a připravené k rozprostření na palivový rošt. Kompaktní komín je vhodný i pro modely Smokey Joe cm. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Jak zapálit kotlový gril. Co jste nevěděli o grilování, díl 7: jak rozpálit gril.


This feature is not available right now. Please try again later. Chcete-li na straně používat všechny funkce neomezeně, prosím povolte používání cookies a obnovte stránku. Web vyžaduje Javascript pro správné zobrazení obsahu a funkcí.


Prosím aktivujte ho v nastavení prohlížeče a obnovte stránk. Položte nejprve tři zapálené podpalovací kostky na palivový rošt a na ně teprve postavte komín. Jakmile budou brikety potaženy slabou vrstvou popela (čas je odvislý od kvality briket cca 20–minut), rozprostřete je na palivovém roštu tak, jak vyžaduje zvolená grilovací metoda.

Díky své úžasné vizi nepřestával zdokonalovat základní kovovou mísu, až z ní vytvořil grily Weber, které používáme dnes. Malý zapalovací komín, který vám ulehčí při zatápění v kotlových grilech na dřevěné uhlí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Startovaci komin na gril. Vhodné pro grily na dřevěné uhlí všech výrobců.


Nové brikety Weber – jsou větší, lépe drží teplo, mají delší výdrž a díky dvojitému oboustrannému prolisu také lépe hoří (chytají). Skvělý pomocník při rozpalování briket pro kotlové grily Weber. Brikety Weber jsou tím pravým palivem pro váš kotlový gril. Rozžhavíte je za necelých dvacet minut.


V nabídce máme také zapalovací komín na dřevěné uhlí a brikety, se kterým proces rozžhavení briket ještě urychlíte. Osm kilogramů vážící balení by mělo stačit až na hodin grilování. Po ukončení grilování na plynu ještě cca min vypalujte tuk a drobné zbytky pod zavřeným poklopem s hořáky na plný výkon. Po vychladnutí pokračujte manuálním čištěním.


Přirozenou vlastností původně ocelově stříbrné desky je její. Zapalovací komín WEBER Malý bratr úspěšného originálního Weber Rapidfire zapalovacího komínu, nyní vhodný i pro Smokey Joe. Samozřejmě s ergonomicky tvarovanou rukojetí. Vašim nedočkavým hosťom sa tak skráti čakacia lehota na grilované pochúťky a vy budete môcť svoju energiu plne koncentrovať do prípravy šťavnatých steakov, pikantných krídel, teľacích rebierok a ďalších obľúbených pochúťok. Malý zapaľovací komín, ktorý vám uľahčí pri zakúrení v kotlových griloch na drevené uhlie.


Kompaktný zapaľovací komín je ideálny zvlášť pre rozkúrenie kotlových grilov Smokey Joe a prenosného cestovného grilu Go-Anywhere. Divero Ochranný obal na gril - 1x cm. Ochranný kryt lze snadno přetáhnout přes gril a nabízí optimální ochranu před nepříznivým počasím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky