úterý 5. května 2020

Schiedel permeter 25 cena

Charakteristickým rysom systému je vonkajší obal, vyrobený v jednej z troch farieb: čierna, šedá alebo biela. Jako evropská jednička nabízí vysoce energeticky efektivní komínové systémy a integrovaná řešení v oblasti spotřebičů na pevná paliva. Schiedel je součástí skupiny Standard Industries. Je ľahký, odolný proti vlhkostiam, kyselinám a vysokým teplotám. GREJANJE: Ulje, Gas,Tečna goriva, Čvsta goriva, Biomasa.


Výstavba je časově nenáročná a snadná, jednotlivé díly do sebe přesně zapadají.

Standardní provedené v černé, šedé nebo bílé barvě, lze i varianta beze spon tzv. ICS is converted into ICS Plus by adding a lip seal to each component with a male form on the liner (see ICS Plus diagram below). This creates a twin wall insulated chimney system designed for the new generation of condensing gas and oil appliances, with continuous operating temperatures up to 200°C, short firing up to 250°C, and positive pressure up to 200pa at the appliance outlet. Mājīga uguns liesma un svaigs gaiss Jūsu mājokli padara komfortablāku un viesmīlīgaku.


Určený na odvod spalín od spotrebičov na tuhé, kvapalné a plynné palivá. Nabízí komplexní ucelený sortiment výrobků a technologií pro řešení odvodu spalin od všech druhů spotřebičů v bytových i nebytových objektech. V případě zájmu nás prosím kontaktujte, sestavíme sestavu přímo pro Vás.


Naši odborní poradci Vám rádi zdarma pomohou s výběrem vhodného typu a stanovením optimálního průměru. SCHIEDEL Permeter DN1v.

Máte jinou představu či cenovou nabídku od konkurence? Pre rodinné domy aj priemyselnú výstavbu. Rozšíření těchto komínových systémů souvisí se stále vzrůstající oblibou nerezových materiálů v architektuře. Důvodů, proč se právě nerezové komíny uplatňují u stále většího počtu.


Po celou dobu dodává komíny nejvyšší kvality a to nejen z precizní technické keramiky, ale také nerezové komínové systémy. Všeobecné informácie: určený pre pevné palivá, odolný proti vlhkosti, priebežná tepelná izolácia v hrúbke 25mm po celej výške komína, malé rozmery, k dispozícii pre montáž na stenu aj priamo nad spotrebičom, nie je potrebné robiť zákla rýchla a jednoduchá inštalácia, vysoká kvalita zvaru, prevádzkyschopný ihneď po inštalácii. AKČNÍ NABÍDKY Nepřehlédněte naše AKČNÍ NABÍDKY a NOVINKY. Zde Vám představujeme nejnovější výrobky z produkce našich dodavatelů a také zajímavé akční nabídky - výprodeje nebo slevy, které Vás určitě zaujmou. Na těchto stránkách jsme pro vás připravili přehlednou nabídku komínů od tohoto špičkového výrobce s dopravou po celé ČR.


Poradíme vám s výběrem a uděláme individuální nabídku na míru. Dvouplášťový třívrstvý komínový systém z nerezové oceli pro všechny druhy paliv s tloušťkou izolace mm. V případě požadavku na odlišnou výšku, případně doplňkový sortiment, nás prosím kontaktujte, vypracujeme Vám individuální nabídku na míru.


Peretele interior este realizat din otel inoxidabil AISI 44 cu o grosime de – mm, in functie de diametrul cosului de fum. Predám nepoužitu zostavu komína schiedel permeter 25. V prípade záujmu vsetko pofotim. Dôvod predaja: kupovany predčasne do novostavby, no pozmenili sme projekt a nevyužijeme ho. Pôvodná cena cca 9e.


Takže ani pri vyhorení komína nevzniká nebezpečenstvo požiaru.

Ale pozor na zámenu pojmov. Permeter nemusí znamenať vzdialenosť od horľavých častí ale hrúbku izolácie. A to je zásadný rozdiel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky