středa 6. května 2020

Šetřiče vody

Prověřený český výrobce šetřičů vody. Nabízíme šetřiče pro vodovodní baterie, sprchy a toalety. Vyřešíme vyšší spotřebu vody a energie. Využijete ho v domácnosti, kanceláři, hotelu, restauraci nebo třeba v obchodním centru.


Jejich instalace je velmi snadná, stačí je namontovat do místa mezi stávající baterií a sprchovou hadicí. Do sprchové hlavice se následně dostane méně vody , čímž dochází k úspoře, kterou však uživatel nepociťuje.

Oproti klasickým perlátorům zajistí až úsporu vody a mají regulovatelný průtok. Tyto spořiče zajišťující úsporu vody jsou vyráběny v. Objednejte si šetřiče vody Watersavers se slevou. Ve spolupráci s firmou Watersavers a. Chcete snížit spotřebu vody a energií a ušetřit tak například 1Kč. Je zde nutné započítat ještě náklady na ohřev zbytečně spotřebované teplé vody. Během poskytnuté pětileté záruční doby přinesou šetřiče vody úspory - miliardy Kč.


Tyto šetřiče se připevňují na konec vodovodního ramínka stejně jako obyčejný perlátor.

Spořiče vody , šetřiče vody. Video bylo natočeno jako ukázaka co naše produkty dokáží v běžné domácnosti. Petr u kterého jsme točili se nám na naši. Typy šetřičů vody od Watersavers Šetřiče na vodovodní baterie.


Po jednoduché montáži šetřiče vody na dřezovou nebo umyvadlovou baterii voda, konkrétně místo stávající perlátoru, prochází přes odnímatelné sítko. Průtok vody je možné nastavit podle aktuální potřeby a místa užití pomocí speciálních O. Lze je ovšem využít jen v tlakových rozvodech, nehodí se například za beztlaké průtokové ohřívače. A jak na úsporu vody Vám prozradí náš komplexní článek na blogu.


Koukněte na něj, má víc dílů! Preverený český výrobca šetričov vody. Ponúkame šetriče pre vodovodné batérie, sprchy a toalety. Vyriešime vyššiu spotrebu vody a energie.


Ušetríme vaše peniaze a našu planétu. DOPRAVA ZDARMA Naše cena: 249. Vytvořeno na Eshop-rychle.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Podle toho, jaký průtok vody potřebujete, vložíte potřebné kroužky do šetřiče. Stačí, když šetřič rozděláte, vytlačíte pomocí nějakého špičatého nástroje nastavený černý silný kroužek a na jeho místo vložíte kroužky, které jsou potřeba.

Pokud si nevíte rady, nezoufejte a prostudujte si tento návod. Na internetu jsem objevil průtokové spořiče vody od českého výrobce WATERSAVERS. Perlátory – šetřiče vody – je snadné instalovat.


Deklarovaná úspora,možnost seřízení průtoku spořiče. Snížíte-li průtok vody , zvýší se tlak, voda se dále rozprašuje v těle perlátoru a proudí ven v podobě vodního válce. Máte velkou spotřebu vody a chtěli byste ji snížit?


Uvažujete nad pořízením šetřiče , ale nevíte, jaký si vybrat? Jak a proč šetřit vodou?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky