pátek 8. května 2020

Vysavač listí s drtičem

Nejenom, že umí listí vysávat, ale má také kovové oběžné kolo, které ho nadrtí. Zároveň tak urychluje kompostování odpadu. Tento vysavač listí nabízí kvalitu za dobrou cenu. S jeho pomocí můžete šetřit svoje ruce, záda i čas. Místo ohýbání a ručního hrabání listí budete pouze chodit po zahradě a listí přímo nasávat a drtit, nebo odfoukávat na jednu hromadu, kterou shrábnete na závěr.


Zip na vaku slouží k snadnému vyprazdňování.

Nechce se vám příliš utrácet a rádi byste vysavač listí pořídili co nejlevněji? I mezi stroji s příjemně nízkou cenovkou můžete najít hotové poklady. Tento výrobek vám přitom neposlouží pouze jako vysavač listí , ale také jako fukar a drtič. Při sběru spadaného listí oceníte vysavač listí a fukary na listí.


Případně jeden přístroj, který kombinuje vysavač listí a fukar na listí. Výborným pomocníkem pro zahrádkáře jsou vysavače listí , kteří chtějí udržovat zahrady a parky bez spadaného listí. Už nikdy nebudete mít na zahradě nepořádek a pomalu zapomenete i na to, jak vás dřív věčně bolela záda od nekonečného hrabání listí ! Zahradní vysavač představuje výborné řešení, jak velmi efektivně odstranit spadané listí , aniž byste si poničili trávník.


Při výběru se zaměřte především na výkon, sací výkon a hmotnost.

Multifunkční přístroj, který využijete jako vysavač , fukar a drtič s poměrem redukce 16:1. W je ideální pomocník pro odstraňování listí a jiných organických zbytků ze zahrady. Těžký kalibr na drsnou práci? Benzínový motorový foukač listí RBL BP RZOBI jednoduše nahodíte na záda jako batoh a můžete vyrazit do akce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vysavač na listí standard. Tento model je vhodný pro majitele rodinných domků, chat, chatiček, chalup a malých rekreačních objektů. I když je vysavač na listí výkonný a doplněný drtičem listí , nesmíme si ho splést s drtičem větví nebo štěpkovačem.


Nenahradí ani normální ani stavební vysavač. Nemá rád kamínky a ostré předměty. Ty by ho rychle zničily. Vhodný je na listí , malé větvičky a travní zbytky. Pro běžnou práci využijete hlavní sací hubici se šířkou cm.


Práce jde tedy rychle od ruky i na rozlehlejších pozemcích. Zapomeňte na prohrabávání trávníku hráběmi kvůli spadanému listí a ušetřete si čas s fukarem! V našem sortimentu nabízíme zahradní vysavače jak elektrické, tak benzínové.


Každý vysavač má pak nějakou unikátní vlastnost, jakou je například teleskopická trubice, či kovový nůž pro drcení nasátého materiálu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

HECHT, Einhell, Gardena a dalších. Fukary STIHL patří mezi nejsilnější fukary v průmyslu. Byly navrženy tak, aby šetřily čas i energii.


STIHL má model pro jakoukoli práci, bez ohledu na úkol. Vyberte si z celé řady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky