pondělí 4. května 2020

Vodoměrná šachta cena

Vodoměrná šachta Vám poslouží pro umístění vodoměrů a přípojek kdekoliv na pozemku. Jedná se o nevelký objekt instalovaný pod terén. Instalace samotné plastové vodoměrné šachty je velmi jednoduchá a vyžádá si pouze několik hodin. VODOMĚRNÁ ŠACHTA - šachta pro umístění vodoměru za skvělou cenu.


Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro liniové stavby vodovodů.

Jsou vybaveny prostupy pro připojení na domovní přípojku a vodovodní řá petlicí na uzamykání a plastovým žebříkem. Samonosná vodoměrná šachta hranatá. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur.


Plastovou šachtu je pak možné umístit např. Velikost vnitřního prostoru. Vodomerná šachta rad výška 30cm cena : 400€ bez DPH - 560€ s DPH.


Naše vodomerné šachty sa dajú použiť aj ako zberné nádoby na vodu použitie napr.

Betónový poklop nepočítame do ceny vodomernej šachty, je. Domovní vodoměrné šachty Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řadu mimo budovu všude tam, kde nelze vodoměr umístit přímo do budovy, nebo je-li vzdálenost budovy, do které vstupuje vodovodní přípojka, více. Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Veškeré svary na šachtě jsou těsné.


Do vodoměrné šachty vám podle požadované Ø přívodního potrubí dáme hrdlo, kterým přivedete potrubí do šachty. Betonová vodoměrná šachta je pojezdná automobilem. Při montáži betonové šachty je možné vytvořit prostupy podle situace na místě. Vodoměrné šachty AK-VODO tvoří podzemní suchá nádrž, jež vytváří obslužný prostor k osazení vodoměru a souvisejících armatur na domovní přípojce vody.


Uvnitř vodoměrné šachty jsou umístěny schodky. Víko vodoměrné šachty je osazeno vstupem (komínkem) o průměru 6mm a výšce 2mm (výšku je možné dle požadavku zákazníka upravit). VŠ1-EK vodoměrná šachta š. Tato vodoměrná šachta je samonosná a je vhodná k umístění do terénu. Díky své konstrukci je možné ji umístit. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě.


Vyrábíme vodoměrné plastové šachty, které slouží k připojení vodovodní přípojky. Každá vodoměrná šachta musí být dobře tepelně zaizolovaná, aby se zabránilo promrznutí vodovodního potrubí v blízkosti šachty a zamrznutí vody ve vodoměru. Z tohoto hlediska je nejlépe vybavena vodoměrná šachta Aquion Danwell, ve které je tepelná izolace ukryta v konstrukci šachty z polyetylénu.

Jednotlivé typy vyhovují technickým podmínkám všech vodárenských společností. Vodoměrné a armaturní šachty Klartec jsou konstrukčně navržené tak, aby spolehlivě odolávaly rozličným. Přístup do šachty je zajištěný revizním komínem s uzamykatelným poklopem.


Vodoměrná samonosná šachta je určená k umístění na podkladní betonovou desku připravenou ve výkopu. Následně se provádí postupný, rovnoměrný obsyp přesátou zeminou. Domovní vodoměrná šachta slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řadu všude tam, kde nelze vodoměr umístit přímo do budovy, nebo je-li vzdálenost budovy, do které vstupuje vodovodní přípojka, více než m od hranice pozemku (nemovitosti).


DPH dle prodeje online. Je určena pro usazení mimo komunikace ( do trávníku, předzahrádek apod.) Šachta se osazuje na zpevněný podklad. Dno není nutné použít, lze nahradit zásypem ze štěrku. Osazení závisí na geologických podmínkách stavby.


S pomocí vodoměrné šachty tedy lze ušetřit místo například v rodinném domě. Dále nabízíme také plastové vodoměrné šachty, které se instalují do betonových šachet nebo šachty k vrtaným studnám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky