pondělí 4. května 2020

Sencor klimatizace

Sencor klimatizace

Klimatizace nemusí být jen nástrojem na ochlazování vzduchu. Sencor vyrábí multifunkční zařízení, která zvládnou místnost také vytopit či odvlhčit. Vyberte si jeden z nabízených modelů a vytvořte si doma či v práci příjemné klima. Mobilní klimatizace Sencor je vhodná zejména pro okamžité řešení požadavků klimatizování bez náročné a finančně nákladné instalace. Je ideální do prostor neumožňujících stavební úpravy (pronajaté prostory, památkové budovy a podobně).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. SENCOR dnes sází na několik trendů a právě tím je na světovém trhu výjimečný.


V první řadě je to šířka sortimentu. Tak jako v Japonsku v sedmdesátých letech, tak i na počátku třetího tisíciletí po celém světě reaguje SENCOR na každý podnět. Výběrem a instalací domácí klimatizace nás provede Peter Pavlík z partnerské společnosti Ok- klimatizace.


Sencor klimatizace

Při nákupu však zohledněte prostor, jaký potřebujete ochladit – tato cenově dostupná klimatizace je určená pro místnosti do m2. K dispozici vám bude několik režimů a dalších funkcí. Značková klimatizace Sencor. Mobilní a snadno přenosná klimatizace značky Sencor je perfektním řešením do všech místností, kam není možné umístit klimatizaci vestavěnou.


Díky praktickým kolečkům a rukojeti ji snadno kamkoli přemístíte. Provoz si můžete zvolit z několika režimů – ventilátor, odvlhčování či chlazení. Přírodní vysoce účinný chladicí plyn R2je ekologický a bez emise skleníkových plynů. Výkon a hlučnost klimatizace.


Sencor klimatizace

Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.


Popis produktu Nástěnná klimatizace děleného typu je skvělým řešením pro horké letní dny, tak i pro ty chladné. K přepínání mezi režimy chlazení a vytápění dochází automaticky. Vzduchový fitr je omyvatelný a zamezuje víření prachu a filtruje mechanické nečistoty. Užitečná je i funkce SLEEP s tichým provozem, která umožňuje klimatizaci fungovat ohleduplně a zároveň zabraňuje podchlazení ve spánku.


Během letních dnů i nocí oceníte ochlazovače vzduchu Sencor. Díky několika rychlostem a režimům si nastavíte vhodné ochlazování podle potřeb pokoje či kanceláře. Rozsah nastavení teploty tvoří °C - °C.


Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Dálkovým ovladačem přepínáme různé rychlosti. Aktuálně je ochlazovač vzduchu v režimu. U dvou modelů mobilních klimatizací Sencor hrozí možný zkrat a vznícení, upozornila společnost Fast ČR, která je výhradním distributorem produktů Sencor v Česku.


Sencor klimatizace

Zákazníci mají modely přestat používat a vrátit prodejci nebo kontaktovat centrálu společnosti Fast. V našem obchodě naleznete mobilní klimatizace i dalších světových značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky