čtvrtek 28. května 2020

Výměník thermona

Náhradní díly THERMONA Anody Automatiky THERMONA Ventilátory. Thermona - vyrábíme plynové závěsné kotle, plynové kondenzační kotle a elektrokotle THERM pro topení i ohřev teplé vody. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. Při způsobu provozu se dělí a konvekčního kondenzátoru. Kondenzátorové klasické agregáty, jako Termona LXZ.


A má ocelový hořák a výměník tepla, měď. Konvenční liší od přítomnosti přídavného kondenzátoru výměníku tepla ekonomizéru instalovaného na výstupní dráze výfukových plynů s použitím spalné. Kotle mají nerezový výměník s dochlazovanou čelní hořákovou stěnou.


Nový typ plynového ventilu ve spolupráci s tímto hořákem vyniká vysokým stupněm modulace v regulačním poměru 1:1 tedy od minimálního výkonu kW. Regulační poměr tohoto typu kotle je pak 1:a minimální výkon je od kW. Přerušovač tahu spalin 8. Havarijní termostat 10.


Výměník thermona

Odvzdušňovací ventil therm tX. Varianta kotle THERM KDZ nabízí integrovaný trojcestný ventil a umožňuje tak krom topení i ohřev užitkové vody v nepřímotopném zásobníku TV. Výměník tepla GIANNONI je umístěn v horní části spalovací komory a je osazen automatickým odvzdušňovacím ventilem. Výměník je měděný, povrchově chráněný směsí hliníku s teflonem. Uvnitř trubkovnic výměníku jsou zabudovány turbolátory, které je nutno chránit před zanesením nečistot ze systému.


GIANNONI, povrchově chráněný směsí hliníku se silikonem. Uvnitř trub-kovnic výměníku jsou zabudovány turbulátory, které je nutno chránit před zanesením nečistotami z otopného systému. Z tohoto důvodu je nutné osadit otopný systém filtrem na vstupu vratné vody do kotle.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. V nabídce níže naleznete kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV a nerezové zásobníky TUV pro široký okruh kotlů. Většinu zboží v nabídce máme skladem. Díky koaxiálnímu systému, tzn.


Kotel je osazen tímto speciálním bitermickým výměníkem. Výměník zabezpečuje nejen rychlý odběr teplé užitkové vody, ale šetří i spotřebu vody a plynu. Detailní popis produktu. THERMONA THERM KDZ - plynový kotel Moderní a technicky nejvyspělejší kotel v našem výrobním programu.


Výměník thermona

Ano, ma recenze se tyka uplne jineho kotle Thermona , kdybyste aspon obcas reagovali na dotazy mnoha uzivatelu jinych kotlu Thermona tady v poradnach u jednotlivych produktu, nemusel bych to zoufale psat sem abyste si toho vubec vsimli. Stacionární plynové kotle Thermona THERM. Součástí stacionárních nízkoteplotních kotlů Thermona THERM je zmodernizovaná elektronická jednotka, která upravuje provoz hořáku.


Tepelný výměník litinových kotlů THERM plně pro svou funkci využívá nejnovější konstrukci litinových článků. THERM je tvořena osvědčenými komponenty. Ionizační elektroda 10.


Výměník thermona

Zapalovací elektrody 11. Tlakový spínač čerpadla 12. Pojistný ventil bary 13. V primární zóně je umístěn hořák a probíhá v ní proces spalování. Teplotní sonda na okruhu TUV 14.


Sekundární zóna (u vstupu vratné vody) slouží k dodatečnému ochlazení spalin. Ke kondenzaci vodní páry ze spalování dochází na povrchu trubkovnic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky