pátek 22. května 2020

Topná folie

Hlavní předností je tloušťka topné folie – jen 4mm (!) a schopnost vyhřívat v celé ploše – tím je docíleného potřebného výkonu už při nižších teplotách. Stejným principem se šíří teplo ze slunce a právě toto teplo má pozitivním vliv na zdraví i samotné klima v domácnosti. Nevysušuje vzduch, má antibakteriální a protiplísňové účinky.


Poskytují velkou variabilitu díky malé tloušťce a nenáročné instalaci (žádné kotle, topná tělesa, potrubí). Díky plošnému pokrytí, rychlosti náběhu a přesné regulaci nabízí maximální komfort. Nezpůsobují víření prachu ani vysychání vzduchu.

Mohou fungovat jako hlavní či doplňkový zdroj tepla. Elektrické podlahové topení pomocí topných fólií je zdravé, ekonomické, rychlé, bezúdržbové, nehlužné má dlouhou živbotnost a nezabíra místo v technické. Rohož místně kabelem při vysoké teplotě, takže nemůže být instalována pod každým povrchem.


Na folii je nanesena tenká vrstva lepidla, kterým se folie nalepí na zadní stranu zrcadla. Topná fólie a topná rohož. Toto vlnění prochází vzduchem bez jakýchkoliv zábran a mění se na tepelnou energii až po dopadu na plochu předmětů, jako jsou stěny domu, nábytek, ale i lidské tělo. FOLIE is a restaurant and a bar located on Golden Square, where Soho meets Mayfair – we want to reflect both sides of Regent Street!


All day long, our guests are invited to experience a taste of the Riviera, from Marseille to Portofino, through St Tropez and Nice, combined with the dining out spirit of modern London. VÍCE INFORMACÍ NA HEATFLOW.

Tento materiál se vyznačuje vynikajícími izolačními a žáruvzdornými vlastnostmi. Tento fakt kompletně vyvrací mylnou teorii že elektrické vytápění je drahé nebo nerentabilní. Na elektrické podlahové vytápění tak stačí mnohem menší celkový topný příkon.


Vše pro elektrické podlahové topení pomocí topných fólií svépomocí. Kvalitní kovové infrapanely. Boj s elektrosmogem a robotické vysavače iRobot. Folie nelze pokládat do betonů a tmelů (např. pod dlažbu) PŘÍSLUŠENSTVÍ ECOFILM Připojovací konektory a vodiče, izolační materiály, lisovací kleště a další příslušenství k topným foliím ECOFILM SET Pásy podlahové topné folie v typizovaných délkách, opatřených připojovacími. Teplo se vytváří elektrickým odporem na speciálních grafitových topných pásech.


Naše topné fólie se vyrábí v těchto řadách: Možnosti využití topné fólie Heat Decor jsou různé: podlahové vytápění, stěnové vytápění, vytápění zrcadel proti orosení. Proč si vybrat topnou folii Heat Decor? Záruka je let (u černé řady let). Elektrická topná fólie HEATMAX CLASSIC se umisťuje přímo pod nášlapnou vrstvu, využívá se tedy pro přímotopný - neakumulační způsob vytápění.


Jako nášlapnou vrstvu lze v tomto případě použít jakoukoliv plovoucí podlahu vhodnou pro podlahové topení, při použití MDF vyrovnávacích desek můžete jako podlahovou krytinu použít vinyl, lino, koberec. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Sada dále obsahuje náhradní pár izolačních koleček a instalační návod. Pokládku folií tak může provést téměř jakákoliv zručnější osoba, ať už uživatel svépomocí, nebo podlahářská firma zajišťující pokládku plovoucí podlahy.


Díky široké nabídky, vyberete požadovanou topnou. Jsme přímé zastoupení značky HeatDecor pro Českou Republiku.

Značka HeatDecor dodává topné fólie, které patří mezi nejkvalitnější topné fólie na trhu. Dobře vyhřívá terária, vivária, nebo substrát, pod kterým je umístěna a poskytuje chovaným zvířatům místo pro lokální ohřev. Bezpečné napájení 24V z baterie nebo napáječem ze sítě.


Hydrografika se vším všudy, hydrografickými foliemi, aktivátory. Find new, stunning designs and style in Joyfolie ! Stop by and shop today.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky