úterý 5. května 2020

Tesna zpetna klapka 150

RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Ideální pro použití k digestoři. Pachutěsná spätná klapka KPK 1je vybavená permanentným magnetom, ktorý zaistí tesné uzatvorenie klapky pri poklese tlaku.


Spätná klapka KPK 1zamedzuje prenikaniu nežiaducich pachov z digestora alebo zo spoločných vzduchotechnických rozvodov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pozink zpětná klapka těsná s pérkem Ø 150mm do potrubí. Zpětná klapka těsná s pérkem pro průměr potrubí 1mm. Tesnosť klapky zaisťuje vnútorné gumové tesnenie, ktoré zároveň prispieva k zníženiu hlučnosti. Doporučuje sa inštalovať do horizontálnych rozvodov. RKK 1je zpětná klapka do potrubí o průměru 1mm.


Klapka je vybavená tesnením po obvode plášťa. Je vyrobená s nárazuvzdorného plastu s motýlovým provedením. Instalovat ji je možné pouze ve vodorovném potrubí s osou klapek svisle. Při vypnutí systému zabrání proudění vzduchu z domu ven a obráceně.


Faber zpětná klapka 1od 2Kč - Heureka. Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Její výhodou je možnost ruční aretace. Zpětné klapky by měly být použity pro dešťové a. Zpětná těsná klapka RSKT- 1- pro kruhové potrubí – v eshopu e-vetrani.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. List zpětné klapky RSKW 1je tvořen obvodovým rámem a silikonovou membránou. Spätné klapky pre kruhové potrubie. Prevedenie spätné klapky motýlová. Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám).


Při zapnutí ventilátoru či digestoře se klapka otevře. Po ukončení odsávání se klapka uzavře a zamezí zpětnému proudění vzduchu. Těsnost klapky zajišťuje vnitřní gumové těsnění, které zároveň přispívá ke snížení hlučnosti. Při jejím použití v rámci odtahového systému digestoře je proto třeba vždy použít klapku o průměru nejméně 1mm.


V opačném případě může u výkonných digestoří docházet k omezení výkonu a zvýšení hlučnosti. SolerPalau RSKW – těsná zpětná protipachová klapka ⌀ mm. List klapky je tvořen rámem a silikonovou membránou. Je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy.


Montáž se provádí zasunutím do potrubí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vsuvná těsná zpětná klapka pro kruhové potrubí.


Provedením „motýlová“, vyrobená z galvanizované oceli vsuvná do kruhového Spiro potrubí. RSKT vsuvná těsná zpětná klapka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky