pondělí 4. května 2020

Sensus vodoměry

Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Kompaktní měřič tepla Pollucom E pro zabudování do všech poloh.


Vratný teploměr v těle měřiče, bez komunikace, displej na měřiči. Naše zařízení jsou kompatibilní s těmito vodoměry značky SENSUS. Our equipment is compatible with these SENSUS water meters.

Právě se nacházíte: Úvod E-shop Vodoměry Průmyslové vodoměry SENSUS st. MeiStream SENSUS MeiStream. WP-Dynamic či WS-Dynamic měřicí rozsah R 10 libovolná montážní poloha.


Firma Vodoměry Praha, s. Sensus Česká republika. Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále.


Residential ultrasonic gas meter is a game-changer in the industry.

Attendees support sustainability through sessions and Xylem Watermark project. Společnost také poskytuje řešení pro vodní hospodářství, jako jsou komerční a průmyslové vodoměry , měřicí řešení pro vytápění a chlazení a inteligentní měřicí přístroje. Jedna měřicí kapsle pro všechny provedení - bytový vodoměr, bateriový vodoměr, ventilový vodoměr Univerzální možnosti použití prostřednictvím různorodého programu adaptéru.


SENSUS AN 1- suchoběžné vícevtokové vodoměry 130°C- závitové připojení Horizontální montáž - imp. Jedná se o vícevtokové vodoměry pro teplou i studenou vodu řady MNK-N a MTKD. Počítadlo vodoměrů je vybaveno dvojnásobně stíněnou magnetickou spojkou, vodoměry jsou vybaveny detekcí proti mechanickému ovlivnění. Zařízení umožňují využití. Koncové vodoměry pro domovní jednotky slouží pro měření spotřeby studené vodu do teploty °C.


Vyberte si typ pro horizontální nebo vertikální montáž, suchoběžné, mokroběžné, koaxiální nebo objemové. Součástí nabídky je i bohaté příslušenství, bez kterého se neobejde žádná instalace. SENSUS METERING SYSTEMS - vícevtokové mokroběžné vodoměry. Q DN, teplota, R, stavební délka. Výborná čitateľnos počítadla.


Možnosť diaľkového odčítania cez modul HRI. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Jednotka je kompatibilní s vodoměry SENSUS řady 4a 6určené pro. Bytový jednovtokový suchoběžný vodoměr na studenou vodu Qn 5. Inzerát vodoměr sensus residia v okrese Ústí nad Orlicí, cena 249Kč, od novedarky na Sbazar. Popis: vodoměry , krásný stav.


Every day we help utilities, cities, industrial complexes and campuses. DIEHL – HYDROMETER, SENSUS , SIEMENS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky