čtvrtek 21. května 2020

Termokamera k mobilu

Zaujala vás technologie termálních kamer? K čemu byste ji využili? Napište nám do diskuze.


Už nyní se na sociálních sítích začínají stále častěji objevovat termální snímky z mobilu. Termokamery k mobilu skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Seek Thermal a dalších. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je to úplně super, mám CAT Suž přes rok a musím říci, že jsem více než spokojen, nyní připravuji vydaní CAT Smá mít ještě laserový dálkoměr. Dozvíte se z nich všechny důležité informace. Pak to musí jít připojit k mobilu ! Na rozdíl od své prví verze je mnohem menší a je možné ji využít na zařízeních s operačním systémem Android a nebo iOS.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Příslušenství k termokamerám. Navíc, v případě této termokamery v provedení mobilu nemusíte pořizovat neúměrně drahé zařízení, se kterým nemusí být vždy zrovna snadná manipulace a ovládání. FLIR E5 E7 Ea E95.


I v tomto případě se kamera zapojuje do nabíjecího konektoru (u modelu Flir One MicroUSB). Koncom 90-tych rokov došlo k rozmachu IR technológie smerom k jej civilnému využitiu. Došlo k dramatickému zníženiu nákladov nechladených zobrazovacích polí, ktoré spolu s rozmachom vo vývoji prispelo k rozdeleniu trhu na základe účelu použitia na civilný a vojenský sektor.


Je veľmi jednoduché zobrazuje infračervený obraz alebo merať povrchovú teplotu objektov, tento výrobok sa môže použiť na HVAC, zisťovanie rozdielu teplôt v budovách, riešenie problémov so zariadením, preventívna a prediktívna. Hz, napájanie 5V z USB K mobilu , K televízoru, Do auta, HiFi,. To vše vám pomůže odhalit termální kamera, kterou jednoduše připojíte k mobilu.


Po stažení speciální aplikace ´Thermal Viewer´ na mobilní telefon se malá termokamera připojí skrze USB port (rozhraní typu C), načež se automaticky software v chytrém mobilu načte. Zařízení je napájeno z externího zdroje. Největší uplatnění nacházejí v oblasti diagnostiky elektrických strojů, při kontrole rozvaděčů, ale i ve stavebnictví.


Nejrůznější aplikace nabízejí praktickou oporu v rozličných životních situacích. Jen málokoho by však napadlo, že mobil může výrazně přispět k zabránění úniků tepla. Stačí si k mobilu pořídit termokameru na mobil a pak už jen snímat teplotu… Co všechno termokamera na mobil umí? Miniaturní termokamera k Vašemu smartphonu.


Thermography Android iOS Temperature measurment. Přichází generace miniaturních termokamer s parametry, řadícími se do střední třídy termokamer. C až 400°C, ohnisková vzdálenost 15cm a vlastní baterie pro úsporu kapacity baterie ve Vašem smartphonu. Veľmi populárne je riešenie v podobe pripojiteľnej kamery na mobil. Moderné smartfóny s operačným systémom Android a iOS majú pri niektorých výrobcoch termokamier modely pripojiteľné k telefónu a ovládateľné pomocou aplikácie.


Díky infračervené technologii snímání dokáže termokamera ihned odhalit tepelné anomálie a je tak ideálním pomocníkem např. Externá termokamera HT-1pre mobilné telefóny je veľmi praktické zariadenie malých rozmerov, ktoré je ideálnym pomocníkom na meranie úniku tepla alebo vyhľadávanie problémov v elektroinštaláciách. Táto externá termokamera sa pripojí k telefónu a ovláda sa cez mobilnú aplikáciu.


Umožňuje velitelům, důstojníkům a inspektorům rychle prozkoumat 360° prostor i za úplné tmy a kouře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky