úterý 11. února 2020

Plynové teplovzdušné agregáty

Plynová topidla (produktů) Plynová topidla. Ke standardní výbavě plynového topidla patří regulátor tlaku s bezpečnostním ventilem a hadic. Teplovzdušné plynové agregáty je možné veľmi efektívne nasadiť najmä tam, kde je potrebné pomerne v krátkom čase ohriať veľký objem vzduchu. Projekcia, predaj, montáž a servis vykurovacej techniky, vodoinštalácie, plynoinštalácie, vzduchotechniky. Naše plynové agregáty a generátory sú vhodnou voľbou pre teplovzdušné vykurovanie.


Pre komplexnosť riešenia energetických systémov máme v sortimente dverné clony a destratifikátory , ktoré majú obrovský potenciál tvoriť dodatočné úspory energií.

Jednotlivé plynové teplovzdušné agregáty se od sebe liší také polohou připojovacích přírub a možnostmi osazení v budově. Základní regulace plynové jednotky zajišťuje bezpečný provoz jedno- nebo dvoustupňového hořáku včetně. Jsou určené na přímé foukání vzduchu skrz mřížku nebo pro napojení na vzduchotechniku. Teplovzdušné agregáty AR jsou vybavené radiálním ventilátorem a dodávají se se skříní na výměnu vzduchu (montáž str.


7). Na agregát je možno připojit na přívodu vzduchu směšovací registry a filtr. Ich výhodou oproti naftovým ohrievačom sú nižšie prevádzkové náklady a sú tiež ekologickejšie.


Díky jednoduché konstrukci se vyznačují velkou spolehlivostí a účinností která dosahuje 1. V zahraničí sa používajú aj plne elektrické agregáty , u nás však momentálne nie sú ekonomicky výhodné, keďže v teplovzdušných systémoch na rozdiel od teplovodných systémov nemôžeme rátať s akumuláciou tepla v médiu.

Plynové agregáty jsou také ekologičtější než naftové. Univerzální topení v halách teplovzdušnými jednotkami. Tam kde nelze z jakýchkoliv důvodů použít k vytápění infrazářiče, nabízíme k topení plynové teplovzdušné jednotky ( agregáty ). Použití teplovzdušných agregátů je především na stavbách, v průmyslových provozech, kulturních domech, tělocvičnách a halách. Mohou být poháněny pomocí elektrické energie, propan-butanem, naftou či extralehkým topným olejem.


Talianska spoločnosť BIEMMEDUE patrí k lídrom medzi výrobcami profesionálnych teplovzdušných agregátov. Ich produkty sa vyznačujú hlavne vysokou kvalitou a priaznivou cenou. Sú určené pre použitie na stavbách, v dielňach, skladoch, ale aj na vykurovanie stanov na podujatiach. Vďaka jednoduchej konštrukcií sa vyznačujú veľkou spoľahlivosťou a účinnosťou ktorá dosahuje 1. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Stacionární, ale i mobilní teplovzdušné ohřívače plynové nacházejí uplatnění zejména v objektech, kde je požadováno spojení nuceného větrání s vytápěním. Elektrický mobilní přímotop pro vyhřívání prostorů bez zápachu, poskytuje teplo z mobilních topidel nejčistším způsobem. Svou konstrukcí je určen pro dlouhodobý provoz a výkonem je předurčen pro použití v průmyslu.


Doáváme průmyslové větrání, průmyslové vytápění, teplovzdušné agregáty , topné agregáty , větrací agregáty a plynové zářiče. Napište si o nezávazné informace. Stačí vyplnit následující poptávkový formulář.


V případě potřeby nastavení směru proudu vzduchu v rovině svislé, jsou k dispozici rovněž distribuční žaluzie vertikální.

Agregáty vynikají velmi nízkou hlučnosti. Teplovzdušné jednotky MIXIJET nacházejí uplatnění zejména v prostorech s nižšími prostory na instalaci. Proti standardním agregátům je stavební. Budeme realizovat celé dílo v hodnotě cca mil korun, rozvody plynu z ocelového potrubí v hodnotě cca mil korun a plynové teplovzdušné agregáty s odkouřením v hodnotě cca mil korun.


Plynový teplovzdušný agregát Immergas TRI je určen pro vytápění vnitřních prostor. Výraznými charakteristickými vlastnostmi typové řady TRI je kombinace robustního tepelného výměníku s modulovaným hořákem, což zajišťuje dokonalé spalování. OHR bez zaluzie s 1f ax. Průtokové ohřívače mohou být jak na plyn, nebo na elektřinu.


U plynového ohřívače jsou nezbytná jistá bezpečnostní opatření, i přestože jsou nové typy plynových ohřívačů teplé vody vybaveny bezpečnostními systémy, ať už v podobě piezoelektrického zapalovače, automatického zapalování pomocí tlačítka nebo teplotní či spalinové bezpečnostní pojistky. Omnithervytápění průmyslových hal - nízkoteplotní, světlé a tmavé trubicové plynové infrazářiče, teplovzdušné vytápění Vytápění průmyslových hal Decentralizace topných systémů, plynofikace průmyslových objektů „na klíč”.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky