úterý 18. února 2020

Plastová káď na vodu

Naše firma se už léta zabývá prodejem kvalitních plastových nádrží na sběr a využití dešťové vody. Všechny naše plastové nádrže na vodu jsou vyrobeny v Německu. Možnost dokoupení vík, podstavců a výpustných ventilů. Nejprodávanější produkty v kategorii.


Nádrže na dešťovou vodu představují samotné srdce každého absorpčního systému. Prodám starší čistou plastovou káď na vodu , která sloužila pro vi na řské účely.

Horní zúžená část byla odřezá na , na hoře je lehce opravitelná praskli na d = cca cm. Pro nákup-výběr nádrže zapni mozek a nejen kalkulačku. Jedná se o nezávadné plastové nádrže k používání na různé účely. Tuto, plastová nádrž, u nás kupují zákazníci,kteří mají hodnotu zdraví nad úsporou peněz. Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže.


Nádoby jsou vhodné na kontaktní vo. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody, kohouty a výpustné ventily, hadice na propojení apod. Plastové hadice s tlakovým opetem na dopravu stlačeného vzduchu k pneu nářadí, kompresorům a technice na stlačený vzduch.


Zpravidla disponují tlakovou odolností do Mpa.

Rozměrové řady jsou uzpůsobené k napojení na mosazné, vzduchové nástrčky. Na objednávku vzduchové PVC hadice opatříme koncovkami dle Vašeho výběru. Plastové nádrže na vodu představují ekonomické řešení pro efektivní využívání dešťové vody. Nádrže vodu akumulují a vy ji pak použijete, kdy budete chtít.


Především v letních měsících sucha budete mít vodu do zásoby. Dekorativní zahradní nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů. Včetně příslušenství jako jsou sběrače deštové vody, výpustné kohouty, hadice atp. Podzemní nádrže na dešťovou vodu i splašky a velkoobjemové nádrže na vodu a jiné kapaliny pro zemědělce vlastní výroby. Plastová nádoba na dešťovou vodu o objemu 2litrů.


Kohoutek plastový k nádobě na dešťovou vodu ITAPPlastový kohoutek pro připojení k nádobě na dešťovou vodu Amfora 3L, nebo 2L. Dále nabízíme i nádrže na pitnou vodu. K nádržím dodáváme i kompletní příslušenství jako záchytné i průtočné filtry na vodu , čerpadla, poklopy a další příslušenství k nádržím.


Klasická a najpredávanejšie záhradna plastová nádrž na dažďovú vodu SEINE s objemom 3litrov. Dažďová voda nielen že šetrí Váš rozpočet, ale je pre zalievanie rastlín vhodnejšie a zdravšie, pretože. Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky.


Všechny jsou ovšem vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE), disponují odolným těsněním a jsou vhodné i pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Tieto plastové nádrže na vodu sú vodotesné a vyrobená z polypropylénu, ktorý je hygienický nezávadný. Odolá sychravému počasí, nepraskne ani při naplnění až po okraj.

Nádoba poskytne útočiště desítkám ryb. Je vhodná pro záchyt užitkové dešťové vody, v rybníkářství, pro výsadbu rostlin i průmyslové použití. Dobře poslouží i jako základ jezírka. Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu. Vhodná ke skladování dešťové vody.


Zahradní nádoba je ve stylu zahradního sudu. Stefanplast nádrž na dešťovou vodu černá, 5l. Plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu , sestavy na dešťovou vodu si můžete vybrat na našem eshopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky