pátek 14. února 2020

Multivac říčany

Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Zabýváme se velkoobchodním prodejem kompletního sortimentu výrobků pro vzduchotechniku. Pokud máte zájem o jednotku DAPHNE navštivte naše pobočky, kde Vám ji představíme.


Na každé pobočce je plně funkční vzorek jednotky. Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Vzduchotechnika pro velkoodchodní odběratele. Dodáváme produkty pro kompletní řešení vzduchotechniky.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžete se obrátit na naše techniky či obchodníky. Kvalitní potrubí a hadice pro rozvod vzduchu. Ideální potrubí i pro vedení ve špatně přístupných prostorech.


Tepelná i hluková izolace. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola.


Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Společnost Multi-VAC , spol. Jsme distributorem silných značek jako MULTI-VAC , ELEKTRODESIGN. Aktuální katalog firem odpovídající výrazu hadice Říčany.


Rozsah dodávky: odsávací kruh s manžetou, pásek se suchým zipem, odsávací hadice s rozdělovacím. OHEBNÁ HADICE DS25-SONOVAC Multi-VAC DS 315. Ohebné hadice SV Spirálovitě stáčený a. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Seznam firem cz z celé ČR s nahlížením do obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku. Vložte zdarma firmu do katalogu Megafirem. Zobrazte si profil uživatele Petr Dusek na LinkedIn, největší profesní komunitě na světě.


Petr má na svém profilu pracovních příležitostí. Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Petr a pracovní příležitosti v podobných společnostech. Nový Jičín - Nový Jičín. Nabídka práce na pozici Obchodní manažeři pro Říčany od zadavatele Multi-VAC spol.


Jdete pozdě, nabídka práce je již obsazena. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Upřesňující údaje: - ŘP sk.


Kontakty na pracovníky Centra úsporného větrání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky