čtvrtek 20. února 2020

Šabata vinařství

V rámci vinařské turistiky umožňuje návštěvy a pobyt ve vlastních sklepích, i ubytování v rodinném penzionu. Více informací o vinařských programech naleznete zde …. Tak se podívejte, jak to ve vinařství vypadá a těšte se na Královské košty. Najdete tu moderně koncipovanou výrobu i krásný výhled na Pálavu.


Specializujeme se na výrobu moravských přívlastkových vín, červených a růžových (ROSÉ) vín vyráběných technologií samotoků, na mladá Svatomartinská vína a některé vlastní speciality, například: enologická cuvée, nebo Sur-Lie (čti: sir-lí), kdy je délka zrání vín minimálně měsíců na jemných.

Víno mi připomíná fortifikovaná vína. Naše vína, sekty a mošty rozesíláme službou Messenger kamkoli po ČR. Ochutnávky vín spojené s prohlídkou výrobních prostor vedou vždy vinaři Šabatovi osobně. Malá degustace Během prohlídky vinařství ochutnáte vzorků přívlastkových vín. Poté máte možnost zakoupit si vína, která vám během degustace nejvíce chutnala.


Tuto malou degustaci lze uskutečnit Pondělí – Pátek 8. Přidat produkt do oblíbených.

Vinařství Šabata , Zajeci, Czech Republic. Přidejte do oblíbených a upozorníme v. S blížícími se Velikonoci jsme pro vás vybrali speciální balíček s našimi perlivými novinkami, které se vám určitě budou hodit nejen při pondělku. Jsme malé rodinné vinařství. Na návštěvníky čeká malý útulný penzion, restaurace i kompletní nabídka servisu spojeného se službami pro cyklisty. Se změnou sídla došlo ke změně.


Cílíme na zákazníky s vysokými nároky na design a kvalitu vína vyrobeného z výhradně moravských hroznů. Snoubením země a slunce na vinici Sonberk vzniká víno s vlastním rukopisem. Architektonicky kultovní vinařství Sonberk vyrábí přívlastková, chuťově originální vína pouze z vlastních, ručně sklízených a selektovaných hroznů dopěstovaných na hektarech udržitelně obhospodařované viniční tratě stejného jména. I u stálých účastníků projektu KRÁL VÍN České republiky je třeba se občas zastavit a udělat nové fotografie. Pouze ověřená hodnocení.


Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat. O víně a písku z Modrých sklepů. V těsné návaznosti na město Znojmo se prostírá obec Nový Šaldorf - Sedlešovice s areálem vinných sklepů nazvaných Modré sklepy.


O nové vinařství půjde hlavně místem, technologií a budoucností, a jak doufáme i významem. Vláďa Šabata se před časem pustil do projektu, který mu zcela jistě změní život a jeho dětem i rodině předurčí (či spíše asi už jen zafixuje) další osud.

Urodily se hrozny výborné kvality. My už máme v naší vinotéce stáčená vína z vinařství Šabata a můžeme s klidem říct, že jsou perfektní. Právě máme naražený Ryzlink vlašský, lehké svěží víno, a. VINAŘSTVÍ ŠABATA , ZAJEČÍ.


Sekt je vyroben tradiční metodou kvašením v lahvi, kterou se docílí přitažlivě růžová barva, jemné perlení vynášející aroma jahod a malin a plně extraktivní kvasinková chuť. Základní cuvée pro Sekt Šabata Rosé tvoří Frankovka. Moderní vinařství vzniklo z podnětu Ing. Vladimíra Šabaty, který nejprve sám a poté se svými syny hospodařil v několika sklepích v Zaječí.


Díky nejmodernějším technologiím je Ing. Given the COVID-pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing. Václavem a Janem schopen bez dalších. to leave a tip here. Sekt Šabata Blanc - jakostní šumivé víno - Brut : Česká republika, oblast Morava, Velkopavlovická podoblast.


Jedná se o ryzlink rýnský a vlašský, Sauvignon a Chardonnay. Jedním z podzimních taháků brněnské vinné scény bylo představení produkce vinařství Šabata. Degustace vín proběhla 29.


Rodinné vinařství s ubytováním v Šatově. Naše první vína jsme vyráběli v malém množství a vychutnávali jsme je v kruhu rodiny a přátel. S přibývajícími zkušenostmi jsme rozšiřovali počet odrůd.


Zemědělská a vinařská tradice rodiny Fučíků sahá až do 19.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky