středa 5. února 2020

Radiátory isan spiral

Documents, visualization and photographs bearing the ISAN. Without the consent of the owner the production of copies. Tschechische Qualität Radiatoren und Konvektoren, hergestellt mit Hilfe moderner Technologie unter der Marke ISAN. Wir bieten Ihnen die neuesten Trends und beliebten Retro-Design.


ISAN exports about per cent of the production abroa namely to the European Community markets.

ISAN Spiral RA1-W retro radiátory jsou určeny k uchycení na stěnu. Designové radiátory Spiral jsou inovací původního industriálního stylu. Kdysi vyhřívaly velké průmyslové haly, dnes si najdou uplatnění v bytech, administrativních budovách, zasedačkách, restauracích či hotelích. Tento model je určen k uchycení na stěnu.


Melody podkategorií Exact podkategorie Exact Ecolite. Atol podkategorií Spiral podkategorií Joy podkategorie Termo podkategorie Inf. Dizajnové radiátory Spiral sú inováciou pôvodného industriálneho štýlu.


Kedysi vyhrievali veľké priemyselné haly, dnes si nájdu uplatnenie v bytoch, administratívnych.

Vysoký výkon a nadčasový dizajn sú hlavnými prednosťami týchto špirálových radiátorov. Skvele zapadnú do moderného interiéru. V současné době stále probíhá přeceňování na našem e-shopu. Pokud si objednáte nepřeceněné zboží, bude Vám cena upřesněna naším zaměstnancem. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace.


Seřadit podle: Název Cena Datum přidán í Doporučené pořadí. Výrobce ∨ Skladem (0) Tip Akce Sleva Novinka. Dvojradový špirálový radiátor ISAN RAT2-W je výkonný model, ktorý svojím nadčasovým dizajnom obohatí každý moderný interiér.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na vyžádání i barvami ze. Tieto výkonné modely majú. Kamenná prodejna a internetový obchod zaměřený na stylové radiátory všech typů a jejich příslušenství.


Radiátor pro ústřední vytápění v šedé b. ISAN a RAL, dále v provedení s povrchovou úpravou žárový pozink a nerezové provedení. Stále častěji se stávají klíčovými designovými prvky v moderních interiérech. SPIRAL RAO barva: SWWW.

Designer Radiators - ISAN - MELODY Klasický koupelnový žebřík s nezanedbatelnou nadhodnotou, výklopnými policemi na sušení, to je Flexi. Ve chvíli, kdy nepotřebujete využívat funkce sušení na sklopené polici, šetří prostor a slouží podobně jako běžný nástěnný radiátor. Dodává a vyrábí sálavé a podlahové konvektory.


Svým klientům dodá radiátory na míru. Dodání do dvou pracovních dnů! Značka ISAN reprezentuje tradičního tuzemského výrobce topných těles s více jak 60letou historií a zkušenostmi.


Připojte se na LinkedIn - je to zdarma!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky