úterý 11. února 2020

Ventilátory dalap

DALAP - specialista na ventilátory a vzduchotechniku Vítejte na stránkách firmy Dalap. Specializujeme se na ventilátory a vzduchotechnické prvky. V naší nabídce naleznete malé ventilátory do domácnosti klasické i na 12V, potrubní ventilátory axiální i radiální.


Ventilátory dalap

Dalap ZEPHIR The single-room Dalap ZEPHIR ventilator series is an easy and effective solution for arranging of decentralized energy saving ventilation in separate rooms, cottages, public and commercial premises. The unit is equipped with high-tech ceramic energy accumulator with regenerating efficiency up to. Reversible EC ventilator with. Dalap NOMIA The Dalap NOMIA is a domestic fan with modern design and aesthetic look.


The case and impeller are made of high-quality durable ABS-plastic, is not affected by UV. The intellectual impeller design increases fan efficiency and service life. A motor is equipped with overheating protection.


Kúpeľňové ventilátory Dalap LV s vyšším výkonom alebo úsporným motorom a automatickou žalúziou ktorá bráni návratu nežiaducim pachom a studeného vzduchu späť do miestnosti. Po zapnutí ventilátora sa žalúzia do sekúnd sama otvorí a po vypnutí sa za rovnakú dobu uzavrie. Dalap je specialista na ventilátory a vzduchotechniku.


V jeho nabídce najdete vše potřebné k odvětrávání bytů, domů, restaurací, dílen, skladů, kanceláří a všech dalších objektů. Ať už jde o domácí ventilátory , průmyslové. Ventilátory DALAP LV Axiální ventilátory jsou určeny pro montáž na stěnu. Tyto ventilátory slouží především k odsávání barů, kaváren, hostinců, hospo diskoték, garáží, montážních hal, svařovacích hal, lakýren, natěračských prostor a podobných prostorů. NOVÉ VENTILÁTORY DALAP.


Do naší nabídky jsme zařadili kvalitní ventilátory německé značky Dalap GmbH, které vynikají per- fektní konstrukcí i velice příznivou cenou. Nabízíme nejtižší potrubní ventilátory ve svě třídě. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku.


A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Vám aj ochotne poradíme či už mailom, telefonicky alebo osobne v našej kamennej predajni. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. V nabídce máme i nízkorozpočtové ventilátory bez kuličkových ložisek, pro delší životnost ventilátoru doporučujeme volit ventilátory s kuličkovými ložisky, které jsou určeny jak pro krátkodobé i nepřetržité větrání s umístěním do stěny i stropu. Tyto nástěnné a potrubní ventilátory jsou určeny k. Dalap ZEPHIR series The single-room ZEPHIR ventilators offer the best cost-saving solution for arrangement of energy saving ventilation of separate rooms in apartments, cottages, social and commercial premises.


Ventilátory dalap

Rozlišujeme je na axiální a radiální. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Jedná se o vysoce kvalitní a spolehlivý ventilátor od německého výrobce Dalap Gmbh. Máte vo WC smrad a kúpeľni vlhkosť? S ventilátormi v našej širokej ponuke tento problém raz a navždy vyriešite. Domovní ventilátor DALAP 1BF patří mezi špičku ve své kategorii.


Ventilátory dalap

Zaobstranie si kvalitný ventilátor s našej ponuky pre každú kúpeľnu či toaletu s časovým dobehom,čidlom vlhkosti alebo pohybovým snímačom ktoré zaručene odvetrajú nežiaduce pachy a vlhkosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky