pondělí 10. února 2020

Prodej plynových kotlů ostrava

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba VIADRUS, Revizní činnost s. Zabýváme se prodejem, montáží a servisem plynových kondenzačních kotlů Beretta. V nabídce máme také dotované plynové kotle od výrobců Viadrus, Kovarson a Brötje. Prostředky na nový plynový kotel můžete získat z kotlíkové dotace.


Opava, která se zaměřuje na plynové kotle i kotle na tuhá paliva zn.

REVIZE, KONTROLY A ZKOUŠKY. Provádíme revize – revizní práce – kontroly – zkoušky v těchto odvětvích: plyn, elektro, komíny. Pro objednatele – vlastníky nebo správce nemovitostí zajišťujeme kompletní vedení ucelené revizní agendy, včetně archivace potřebných dokumentů – revizních zpráv, protokolů o kontrolách, posudků, pasportů apod.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nabízíme Vám jak prodej tak montáž a uvedení do provozu všech plynových kotlů zakoupených u nás vč. Topné systémy, jejichž hlavní součástí plynové kotle jsou, vyžadují pravidelnou údržbu a servis.


Zanedbané revize kotlů a opravy kotlů mohou vést nejen k vyšší spotřebě, ale také ke zvýšení poruchovosti.

Klasický plynoservis – servis kotlů všech značek, revize plynu včetně porevizních oprav, dodání a montáže kotlů , plynospotřebičů a plynových sporáků. Pravidelný plynoservis. Non-stop a havarijní servis, dodání a montáž kotle do hodin - na klíč.


Jsme specialisti na prodej kotlů a dalšího topenářského příslušenství. Máme vlastní dopravu kotlů , tedy jsme flexibilní a zároveň cenově dostupnější. Nejsme pouze prodejci, ale poskytujeme komplexní služby. Montáže, revize, prodej , servis.


Chcete znát cenu dopravy či poradit? Potřebujete servis, montáž, nebo revize plynového kotle nebo rekonstruovat kotelnu? Uvádění do provozu nových kotlů. Opravy plynových a elektro- kotlů.


Dodání a montáž plynových kondenzačních kotlů. Nabízíme prodej kotlů značky VIADRUS všech typů: automatické kotle, kotle s ručním přikládáním a na dřevní pelety. Dále nabízíme odbornou instalaci a po celou dobu životnosti kotle poskytnutí záručního i pozáručního servisu.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů, které slouží pouze k odeslání e-mailu a nejsou uchovávány. Naše společnost MaRel Corp s.

Plynových kotlů Kondenzačních kotl ů. Na provozu plynových spotřebičů je dnes závislá většina domácností, ale i značná část firem a institucí. Proto je zajištění bezproblémového chodu základním požadavkem na veškeré plynové spotřebiče. Každý provozovatel by měl znát kontakt na spolehlivou firmu, která provádí servis a opravy plynových spotřebičů. V naší nabídce naleznete široký sortiment kondenzačních plynových kotlů ACV, Ariston, Baxi a Immergas. Odborná montáž plynových kotlů.


Poskytujeme komplexní služby, proto je možné objednat si u nás montáž všech plynových kotlů z naší nabídky, včetně dopravy až k Vám do. Největší zkušenosti jsem načerpal právě u firmy Inklemo v. Přijďte si k nám pro nový plynový kotel. Váš stávající kotel prohlídneme a navrhneme adekvátní náhradu. V naši nabídce naleznete kompletní sortiment kvalitních kondenzačních kotlů.


Vybere si jak zájemce pouze o topný kotel, tak o topný kotel s ohřevem TUV. Ostrava -město - Najisto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky