čtvrtek 6. února 2020

Protihluková stěna venkovní

Absorpce nežádoucího hluku pomocí protihlukových stěn Stavoklima. Protihlukové stěny pro vnitřní i venkovní použití. Věřím, že se tato protihluková stěna stane rozpoznávacím znakem naší obce.


Takovou dobře zapamatovatelnou bránou při příjezdu do Bílovic. Takovou venkovní galerií, tvrdí starosta obce Petr Fusek. Noba má také ekologický rozměr. Výchozím materiálem panelu jsou totiž použité pneumatiky. Na 1m čtvereční stěny se.


Venkovní protihluková stěna Pro odhlučnění venkovní stěny doporučujeme používat náš produkt soni RESIST. Akustické panely mohou být namontovány (šrouby) přímo na existující podkla např. Tyto ceny nejsou závazné, pro každý objekt zpracujeme do týdne od odevzdání projektové dokumentace cenovou nabídku.


Naše protihluková stěna je lehká, skladná, proto se dá úsporně dopravit na místo. Samotná montáž panelů nevyžaduje těžkou techniku a šetří ekonomiku celé stavby. Betonová protihluková stěna VELOX se dodává s integrovaným soklem a horním uzavíracím prvkem. B, Zvuková pohltivost je dosahována různou strukturou protihlukových desek VELOX. Popis a určení výrobku Stěna je tvořena svisle montovanými profilovanými sloupy HE 1s 2–m rozestupy a vodorovně montovanými samonosnými panely o tloušťce a 1mm na obou dvou koncích.


Panel se skládá z vnitřní skořepiny z. Finální nátěr lze barevně sladit s vaší nemovitostí, což podtrhne a umocní výsledný architektonický. Panely je možné výškově a tvarově přizpůsobit jakýmkoliv požadavkům. Zelená stěna se skládá ze tří částí: z kovového rámu, PVC vrstvy a vrstvy plsti (nasákavý speciální filc). Kovový rám může být zavěšený na stěnu, může stát samostatně či být v souladu s dalšími architektonickými kompozicemi. Poskytuje kromě jiného i prostor pro vzduchovou mezeru, působící jako efektivní.


Systém zahrnuje také protihluková okna, dveře a vrata. Typ spoje: CL Vzduchotěsný a velice pevný spoj se skládá ze zámku po stranách panelu a speciálního spojovacího profilu. Kontejnerové překladiště Paskov - protihluková stěna. Individuální protihluková opatření (výměna oken obytných budov atd.).


Ta by měla mít jednoznačně přednost před budováním PHS (a ne jako dnes, kdy je to naopak). Pokud už musí být protihluková stěna , měla by stačit nízká. Výroba a obchod s betonovými výrobky. V naší nabídce naleznete: venkovní dlažbu, obrubníky, odvodňovací žlaby, oplocení, opěrné svahové systémy, protihlukové stěny, stropní panely, silniční panely, sklocementové fasádové desky a další produkty.


Na trhu jsou k dispozici speciální protihluková okna, vyznačující se vysokou tlumivostí. Dostatečnou protihlukovou izolaci však zajistí také kvalitní moderní vícekomorová plastová okna či eurookna s pevnými izolovanými profily. V parametrech dveří i oken by měly být uvedeny také údaje o tlumící schopnosti. V případě atypických řešení nás prosím kontaktujte, vždy se snažíme najít vhodné řešení problému.


Stěna může být dodána v celobarevném provedení dle vzorníku RAL nebo v mechanicky odolnější pozinkované variantě. Realizujeme protihluková opatření. Zajišťujeme komplexní služby pro průmysl a energetiku v oblasti snižování hluku.


Konzultace a technická podpora zdarma. Neváhejte nás kontaktovat. Stěna opatřená výplní izolace z kamenné vlny ROCKWOOL zabezpečí útlum hluku až o dB. Pokud jste tedy běžně zaslechli puštěný televizor ze sousední místnosti, znamená to, že po realizaci kvalitní akustické izolace příslušné příčky zaslechnete maximálně tlumený hovor nebo drobný šum.


V Postřelmově u šumperského zhlaví vyrostla dodatečně protihluková stěna v hodnotě cca mega kvůli jednomu domku. Původně zde měli měnit jen okna, ale po stavbě najitel objektu natolik prudil, že se stěna musela postavit ač byl projekt odsouhlasen a bylo vystaveno stavební povolení bez protihlukové stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky