pátek 7. února 2020

Výměna zámku thule

VÝMĚNA ZÁMKU DVEŘÍ (to, co zamyká) Provedeme výměnu klasických zadlabacích zámků, jak na vložku, tak i dozické zámky, nebo pokojové zámky. Vyměníme, či naistalujeme vám druhé přídavné zámky na dveře. Měníme také rozvorové zámky a závorové zámky. Snadnou obsluhu všech Vašich pomocníků Thule zajistí služba Výměna zámků. Stačí znát číslo Vašeho zámku Thule.


Servis střešních nosičů. Nejčastější opravy se týkají zlomených klíčů v zámku. Tento problém lze vyřešit buď vytažením klíčku speciálním způsobem, nebo vyvrtáním zámku a poté výměnou zámku. Na dalších snímcích jsou zámky se zasunutým vyndavacím klíčem.


Jak můžete vidět, u Thule je druhá strana posledního stavítka (tam, kde je opřené párátko) stejná jako ostatní, kdežto u Atery se díváte do podkovičky. Výsledkem je, že u zámku Atera se poslední stavítko nedá klíčem zasunout do těla zámku. Velice žádanou a oblíbenou službou je sjednocení zámků Thule.


Pokud již vlastníte výrobky Thule , máte možnost objednat k nově zakoupenému produktu zámky s klíčem podle čísla (u střešních boxů nelze, klíček se odlišuje plastovým pouzdrem). How to change thule or other core lock without a service key and a blank key service lock preparation. Originální náhradní klíč k zámku Thule s plastovou rukojetí. Pokud jste klíček ztratili, nebo jich potřebujete více, stačí do poznámky napsat číslo zámku , které je vyraženo na Vašem nosiči, či boxu.


Balení obsahuje za uvedenou cenu pouze jeden klíč. Thule prodá komukoli (i přes eShop) jakýkoli náhradní klíček k nosičům Thule - stačí uvést kód napsaný na zámku nosiče. Skvělá věc pro majitele, když se mu malý klíček někam zatoulá.


Ještě lepší je to ale pro zloděje! Zámková sada Thule 5(6ks) funguje na systému jednoho klíče, který umožňuje vlastnit jeden klíč ke všem vašim výrobkům Thule. Nezáleží na tom, kolik příslušenství vlastníte.


Sada Thule One-Key System 5se zámky funguje na systému jednoho klíče, kde můžete vlastnit jeden klíč ke všem vašim výrobkům Thule (např. k nosičům Thule ProRide 59 Thule EuroClassic Gapod.). Zámkové vložky u nosičů a dalších produktů Thule snadno vyměníte za zámky ze sady One-Key System. Zadání Dobrý den, mám zalomený klíč v zámku truhly na střechu auta Thule. Zámek je zamcen, potřebuji tedy otevřít, ideálně bez poškození (mám ještě další klíč), případně s poškozením, pokud nebude jiná možnost. Vždy musí být vložka zámku chráněna bezpečnostním kováním, které chrání vložku proti vylomení.


Ale ani kombinace bezpečnostní vložky a kováni vás před zloději na 1 neochrání. Sice přes zámek dveře neotevřou, ale otevřou je násilným vypáčením. Proto, když chcete svůj majetek pořádně ochránit, doporučujeme namontovat bezpečnostní závoru, která.


Výměna dvou zámků FAB, klíče od nich nemám Dobrý den, pokud jsou dveře otevřené, tak cena výměny dvou vložek je 60-kč. Pokud nemáte vlastní vložky, tak ceny vložek jsou obyčejná 40-kč a bezpečnostní od 76-kč. Cena 19Kč bez DPH 16Kč.


Náhradní vložka zámku Thule - Maximální počet v. Výměna vložek a zámků vyžaduje nejprve vložku či zámek řádně zaměřit. Veškeré zaměření provede náš technik a sdělí Vám jaký rozměr a jakou bezpečnostní třídu vložky potřebujete, které jsou dostupné a za jakou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky