pátek 21. února 2020

Pmh theia

Koupelnový radiátor Theia nabízí výhodu jednoduchého zavěšení ručníků ze strany nebo na háčky, které jsou umístěny na vertikálních trubkách. Heat output of chrome versions can be lower. Specialisté na koupelnové radiátory a elektrické sušáky - úsporné řešení koupelen.


Nízká spotřeba, moderní design, česká výroba, kvalitní materiál. Chcete vedieť, čo si o PMH THEIA v.

T2C (T2C) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie? Tento radiátor nabízí výhodu jednoduchého zavěšení ručníků ze strany nebo na háčky, které jsou umístěny na vertikálních trubkách. Levé i pravé provedení.


Rozteč připojení 100mm. PMH Theia - nesymetrický koupelnový žebřík tvořený štíhlými trubkami. Tělo radiátoru je doplněno o praktické věšáky na ručníky.

Konstrukce tohoto radiátoru nabízí snadné zavěšení ručníku ze strany. Theia - moderní designový radiátor, je vhodný nejen do koupelny, ale i interiéru. Radiátor je v chromovém provedení. Na vertikálních trubkách je radiátor navíc doplněn o háčky. Milí naši zákazníci, považujeme za dôležité už pri návšteve našej stránky oznámiť Vám, že aj naďalej fungujeme len s drobnými obmedzeniami.


Find out all of the information about the PMH product: hot water towel radiator THEIA. Contact a supplier or the parent company directly to get a quote or to find out a price or your closest point of sale. Na přání je možno vyrobit zrcadlově obrácenou variantu.


Hmotnost radiátoru je kg, objem je l, rozteč 1mm a výkon. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Všetky radiátory sa vyrábajú aj v iných rozmeroch a prevedeniach.


Kúpeľňový radiádor PMH Theia T1A matelická antracit 500x940. Obrázky radiátorov sú len ilustračné.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. THEIA koupelnový radiátor 500x940mm, 216W, chrom. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 5mm. Kombinace oblíbeného radiátoru Rosendal a. Prohlédněte si cenové nabídky na P. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. O dodacej lehote Vás budeme informovať telefonicky, uvedená dodacia lehota je orientačná.


Farbu si prosím vyberte zo vzorkovníka (nájdete v obrázkoch) a jej kód napíšte do správy k objednávke. Kontštrukcia radiátora. Od úterý dle standardní otevírací doby.


KORONAVIRUS - Více informací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky