čtvrtek 27. února 2020

Plynové kotle turbo protherm

V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie.

W, kg Vykurovanie a ohrev teplej vody v zabudovanom nerezovom zásobníku. Ich výhodou je hlavne nízka cena, jednoduchá konštrukcia, a tým aj jednoduchosť neskoršieho servisovania. Uzatvorená spaľovacia komora, či už z plechu, alebo liatiny dávajú dlhú životnosť a veľmi jednoduché servisné. Jako vhodnou náhradu doporučujeme kotle kondenzační, které mohou být instalovány s odtahem spalin do komína i přes stěnu ven. Uzavřená spalovací komora, ať už z plechu nebo litiny zaručuje dlouhou životnost a poměrně snadné servisní zásahy.


Díky nízké ceně je poptávka po nich mezi širokou veřejností opravdu vysoká. Plynové a kondenzační kotle Turbo. Energetický štítek Podobně jako běžné domácí elektrické spotřebiče, i kotle podléhají nařízení Evropské komise, které zavádí povinnost vydávání energetických štítků pro zdroje tepla a teplovodní otopné soustavy.


Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena.

Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem. V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel. Komín, či kouřovod musí být řešen plastovými trubkami.


Ke kotli je možné připojit ekvitermický termostat nebo klasický pokojový termostat. Ekvitermické čidlo se připojuje přímo do kotle. Od začiatku majú plynové kotly jednu nespornú výhodu. Všechny kotle máme skladem, a připravené ihned k odeslání.


Od použití ventilátoru obdržel i název turbo plynový kotle. Tyto kotle většinou nasávají spalovací vzduch z venkovního prostředí a spaliny jsou rovněž. Mnoho zákazníků se nás stále ptá na dříve oblíbené plynové turbo kotle. Výrobci od tohoto data pouze doprodávají skladové zásoby. Logicky se tak na trhu setkáváte s turbo kotly, které jsou minimálně rok staré.


Kondenzačné plynové kotle sú vyrábané vo variantách s odťahom spalín do komína alebo ako turbo verzie. Patentovaná technológia ISODYNumožňuje kotlom Tiger Condens zabezpečiť také množstvo teplej. Najdete u nás plynové kotle topné, plynové kotle s průtokovým ohřevem TUV, plynové kotle se zásobníkem TUV, stacionární plynové kotle , kotle na tuhá paliva a elektrokotle kvalitních výrobců. Samozřejmostí je u nás také příslušenství ke kotlům. S výběrem vhodného kotle Vám rádi poradíme, neváhejte nás kontaktovat.


Výhodou je schopnost úsporně vytápět zvolený prostor a úsporně připravit (ohřát) teplou vodu. Také ekologický přínos plynových kotlů nelze opomenout.

Současné plynové kotle jsou vybaveny tak, aby emise škodlivých látek. V současné době jsou k vytápění rodinných domů plynové kondenzační kotle hojně používány. Náhradní díly na plynové kotle a elektrokotle značky PROTHERM. Potřebujete koupit plynový kotel turbo ? Specializujeme se na plynové kotle turbo osvědčených výrobců. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


W, kg Závěsný plynový kondenzační kotel kotle ve výkonech až 4kW nerezová spalovací komora zabudovaný třícestný ventil (mimo KKO) vysoká účinnost až 10 ekvitermní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky