úterý 4. února 2020

Měděný drát na cívky

Drát měděný lakovaný, odizolovávací pájením, lak na polyuretanové bázi, prům. Dráty měděné lakované, odizolovávací pájením, s lakem na polyuretanové bázi, cívky GES-ELECTRONICS. Měděný drát surový měkký , mm, cívka kg.


Ceny od 190Kč do 390Kč za kus. Podrobný seznam s cenami na požádání zašlu. Množství nabízených cívek je limitováno počtem kusů.

Některé cívky a dráty jsou ovinuty izolační a impregnovanou bavlnou. Vyzvednout je možno osobně nebo pošlu poštou. Nabízené cívky stykačů.


Dotazy prosím na uvedenou e-mailovou adresu, odpovím do hodin, nebo volat na uvedené telefonní číslo, děkuji. Dovozce výtvarných potřeb a velkoobchodní prodej,. Zasíláme i na Slovensko (momentálně není možné objednat zboží v eurech ale v průběhu několika měsíců tato možnost bude k dispozici) - zboží zasíláme na dobírku cena euro pro balíčky do 2kg nebo euro pro větší zásilky. Navíc se cívka také mechanicky zpevní.


Pro samonosné cívky se užívá takzvaný spékatelný drát. Na vrstvu už vytvrzeného elektroizolačního laku se nanáší další, jen částečně vytvrzená vrstva, kterou je možné vytvrdit až po navinutí a vytvarování cívky.

Zahřátím tato vrstva laku zpolymerizuje, vytvrdí se a. Zdroj CuL - měděný lakovaný drát. Ve většině pokusů z elektrotechniky hraje důležitou roli izolovaný drát a pro výrobu cívek je nejlepší měděný lakovaný drát označovaný jako CuL. Důvody vedoucí k jeho vytěžování ze starých spotřebičů jsou dva. Navinuté na nosičiLakovaný měděný drát cívka 1metrů. Holý měděný drát na technické účely, na cínování, výrobu šperků, na vazbu apod.


Vážení zákazníci, dočasně nelze k přepravě využít dopravce DPD. Tento smaltovaný pájitelný měděný drát se používá k navíjení cívek nebo transformátorů a dodává se na plastových cívkách. Vhodný pro profesionály i kutily na drátování, výplety a drhání při výrobě šperků, ozdob a zápichů, na drátování kraslic, výrobu bižuterie i další tvorbu.


Výška cívky 1mm, průměr mm, váha cívky včetně drátu kg. Můžete si zvolit od průměru mm do mm. Vhodný k letování tiffany výrobků, či šperků, lze ho patinovat černou patinou. Cívky jsou v souladu s normami DIN.


Dráty nabízíme buď jako 1kg cívka nebo ručně navíjené po 10m. Průměry měděný pocínovaný drát : 6mm, 1mm a 4mm. S drátem se pracuje velmi dobře, je velmi ohebný.


Cena je za jednu cívku. Elektrické pole nekonečného rovnoměrně nabitého drátu míří v každém bodě kolmo na drát a směřuje k němu (je záporně nabitý).

V dané vzdálenosti od sebe budí elektrickou intenzitu, jejíž velikost je přímo úměrná hustotě náboje a nepřímo úměrná vzdálenosti od drátu. K č EUR bez DPH od 22Kč EUR s DPH. Trubičkový svařovací drát s vlastní ochranou, nelegovaný.


Dvakrát lakovaný měděný drát. Návin: metrů, navinuto volně bez cívky. Při objednání více kusů vám bude drát dle možností dodán vcelku. Použití: Na omotávání a sešívání při výrobě drátovaných šperků, ozdob a zápichů, na drátování kraslic, gizmo korálky, drhání a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky