úterý 18. února 2020

Přestavba na lpg

Bohužel existuje mnoho firem , jež nejsou dostatečně kvalifikované a toto vede k častým poruchám vozidla. Naše firma provádí montáže jen velmi kvalitních plynových zařízení. Přestavba aut na lpg a sevis Jaroměř, Hradec, Nácho Praha. Jedná se o úpravu karburačního nebo vstřikovacího systému benzínového motoru tak, aby byl schopen na místo benzínu spalovat propanbutan, nebo-li LPG.


LPG montáž profesionálně.

Mixování dvou paliv již v dnešní době není novinkou. Poskytuje tak největší servisní síť v ČR. Keďže stanice vznikajú a zanikajú, umožnili sme návštevníkom stránky posielať tipy na nové stanice, ktoré pomôžu všetkým motoristom jazdiacim na plyn alebo elektriku.


Autoservis FEDOR Auto s. V HTS mě potěšilo předání přestavěného auta v místě bydliště a pevná cena, která už se nenavyšuje. Společnost Havel plyn a. Náhradní vozidlo po dobu přestavby.

Možnost nákupu na splátky. Na trhu působíme již více než let. Svěřte své auto profesionálům. Náklady na pohonné hmoty bývají významnou, a tedy nevítanou položkou v našem rozpočtu. Zvažte proto možnosti, jak ušetřit až nákladů na PHM oproti benzínu.


V dnešní době se už v žádném případě nejedná o nebezpečné řešení. Ve svém oboru se pohybujeme neuvěřitelných let. Za tu dobu jsme posbírali cenné zkušenosti a na český trh přinesli celou řadu novinek.


Jsme jednou z nejstabilnějších firem v kraji a rozhodně neusínáme na vavřínech. Stojí u zavádění nových technických řešení na náš trh, jejich znalosti a odbornost jsou tedy na velmi vysoké úrovni. Dobrý den, nám Oktávii ll.


MPI 75kw, systém Prins. Opakovaně se objevuje porucha a to že se nechce přepnout na lpg. Po pár minutách jízdy kdy se má přepnout, zaškubne a lpg naskočí ale v zápětí se vypne.


Zlaté doby těchto úprav jsou sice za námi, ale i dnes mnohé táhnou. Největšího rozmachu dosáhly přestavby na zkapalněný ropný plyn v Itálii, Holandsku a Polsku.

Zkušenosti a odborné znalosti předáváme našim partnerům. U verze Sportback je podlaha zavazadlového prostoru fixně v horní poloze, v případě verze Sportsedan je. Pak rozhodně doporučujeme sekvenční vstřikování řady TECH od firmy LPGTECH! Tato značka má ucelenou řadu komponentů vzájemně sladěných a vyvážených pro perfektní funkčnost, výkon a spolehlivost.


Na přání našich zákazníků jsme nově zavedli i splátkový prodej. Nejedná se o nevratnou přestavbu motoru pouze na plyn, ale o přívstřik plynu do nafty. V první řadě je zapotřebí nás zkontaktovat a domluvit, zda je možno vaše vozidlo přestavět či nikoliv a domluvit v jaké cenové relaci se přestavba bude pohybovat.


Tím zvýšíte dojezd automobilu. My máme s touto problematikou zkušenosti ještě z dřívějších dob. Kolik stojí přestavba na LPG.


Cena začíná na 20–tisících, liší se zejména v závislosti na počtu válců a koncepci motoru, ale také podle. Pokud auto často používáte, investice se vám velmi rychle vrátí. Před příjezdem na záruční seřízení je nutné se telefonicky objednat. Záruční seřízení zpravilda trvá cca.


Km nebo každý rok měnit filtry LPG. Dále nabízíme komplexní péči o Váš vůz či vozový park viz. K naším klientům přistupujeme individuálně a dáváme důraz na jejich požadavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky