pátek 7. února 2020

Prodam okno do karavanu

Inzerát byl odebran z oblíbených. Karavan WILK (Knaus) Topován. Nucená ventilace nezpůsobuje hučení po dobu jízdy ani zatékání do prostoru.


Prostor karavanu či dodávky je tím stále ventilován tak, aby uvnitř nebyl například při spaní zatuchlý vzduch. Výklopné okno Dometic S 6.

Prodám boční okno do karavanu , obytného auta, možná i vestavby, kouřové, včetně rolety a moskytiéry, rozměry cca 135xcm. Chcete pustit do svého karavanu více slunečního světla? To chce vybrat a namontovat nové boční okno. Okna se hodí i na výměnu, když staré už přestane sloužit. Topení na plyn i elektriku 220v, rozfuk vzduchu po karavanu boiler na elektriku a na plyn střešní okno dvojitá okna rádio střešní ventilátor sítě proti hmyzu na.


Interiérové vybavení karavanů a obytných aut, postelové rošty do karavanu i sedačky pro obytná auta a další doplňky a příslušenství k nábytku pro karavany a obytná auta pomáhá z vnitřku pojízdného obydlí vytvářet přesně takové prostředí, na které jsme zvyklí z domova.

Popis: Prodám dvojtá okna do karavanu , různé rozměry. Okna - široka ponudba oglasov oken. Při výměně oken byste měli použít vždy nové těsnění – získáte tak záruku, že nové okno Vašeho karavanu bude spolehlivě plnit svůj účel dlouhá léta. Sdělte nám požadovaný rozměr těsnění pro okno karavanu a obratem se dozvíte cenu i termín dodání.


Prodám i jednotlivě několik kusů těchto zajímavých použitých trezorů od firmy Anglosafe. Použité, nepoškozené, s jedním klíčem. Trezor se dvěmi klíči 9kč. Ideální na krátkou zbraň, do auta, kamionu, karavanu , č. Kotvení je možné do zadní stěny do předvrtaných otvorů.


Do karavanu který nejezdí do extrémních klimatických podmínek - na sever a na dlouhou dobu, bych si naftové ani benzínové topení nedal. WC, sprcha, umyvadlo v prostoru ložnice, manželská postel, rozkládací. Opravy topení Truma, a další díly pro karavany a obytné. Kamna krbová malá nová nepoužitá.


Boční okno do obytného přívesu, karavanu Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.

Prodám 1ks masivního zachovalého střešní okno - chybi sklo - da se lehce nahradit. Vhodné do hospodářské budovy, dílny či skladu, příp. Vnitrni rozmer okna - prulezu 42xcm. Pouze osobni odber okres Hodonin.


Cena: nabidnete rozumnou cenu za tyhle h. Prodam pouzita plastova okna zn. Jedno okno bile,bylo v koupelne na vnejsi str. Dále v karavanu naleznete samostatnou koupelnu s pevným WC, umyvadlem uzaviratelným sprchovým koutem s teplou vodou. Všechna dvojitá otevíratelná okna a vchodové dveře jsou opatřena roletami proti hmyzu okna pak i proti světlu. K datší výbavě karavanu patří plynový boiler, 2x servisní poklop,kompletní stan, nástupní schůdek, držák kol, rezerva, pl.


Auto - Do karavanu bazár. Kazde okno vcetne zaluzii. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky