čtvrtek 20. února 2020

Pyrolytický kotel princip

Zplynovací kotel NP Pyro představuje ekologický způsob vytápění a stejně jako jeho předchůdce je určen pro spalování suchého kusového dřeva. Při vývoji byl kladen velký důraz. Ocelový svařovaný kotel Integra, navržený pro zplynování s pyrolytickým spalováním, je určen především k efektivnímu a ekologickému spalování dřeva.


Pyrolytický kotel je v podstatě zařízení na ohřev pevného paliva. Může pracovat na dřevě, uhlí, briketách nebo peletách.

Pro každý typ paliva proveďte vlastní výpočty. Obecným principem fungování je, že veškeré palivo spaluje s omezeným přístupem vzduchu. Podává se tolik, kolik je zapotřebí pro minimální.


Pro provoz kotle vyhovuje nejrůznějších pevných paliv - ze dřeva na pelety a lisované rašeliny a odpady z domácnosti. Potom je uvolněný plyn přiváděn do spalovací komory, kde je obohacen kyslíkem a popálení. Proces spalování izolovaných těkavých látek a ohřev chladicí kapaliny připomíná. Na základě těchto údajů kotel reguluje v souladu s nastavenou ekvitermní křivkou teplotu vytápěcí vody a dobu trvání vytápění.


Elektrodový kotel pracuje na principu přímého přechodu elektrického proudu vodou, čímž se molekuly vody rozloží a následně sloučí, tím vzniká teplo přímo v topném médiu, které transportuje teplo do systému vytápění pomocí klasického oběhového čerpadla.

V první části dochází za omezeného přístupu primárního vzduchu k. Princip našeho systému. Kotel při spalování plynu ohřívá ve výměníku teplonosnou látku, která je dále rozvedena do radiátorů nebo jiných topidel. Jakmile klesne teplota v místnosti pod určenou hodnotu, sepne termostat plynový kotel a ten ohřeje další vodu.


Vše může pracovat v plně automatickém režimu. Pro pyrolytický kotel KP Pyro je v dalším textu použito zjednodušené označení kotel. Existují-li v provedení jednotlivých typ ů rozdíly, jsou zde výslovně uvedeny. Použití kotle Kotel se smí používat výhradně k vytápění bytů a rodinných domů.


Teplovodní pyrolytický kotel na tuhá paliva (s dochlazovací smyčkou) jmenovitý výkon kotle kW. Kotel má vysokou účinnost spalování a nízkou teplotou spalin. Kotel se vyznačuje vysokou účinností spalování a nízkou teplotou spalin. Kotel Hefaistos Pje litinový pyrolytický článkový nízkotlaký kotel s plechovou násypkou určený pro spalování kusového dřeva při splnění emisních podmínek třídy normy ČSN EN 303-5.


Spalování jiných paliv a látek v tomto kotli (např. plastů) je nepřípustné. Kondenzační plynový kotel má svá specifika. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme.


Kč Rojek KTP kotel na tuhá paliva - emisní třída.

Až 5mm dlouhé kusy dřeva mohou být dodávány do velké spalovací komory. Doba hoření jedné dávky paliva je nejméně hodiny při nominálním výkonu a může být rozložena do celého dne v případě menši potřeby vytápění. Skládají se ze dvou komor, které rozdělují kotel na dvě svislé části. V prvním hořícím palivovém dříví, ve druhém je výměník tepla. Zařízení pro důlní kotle s obvyklým spalováním je jednodušší: Firebox.


Je to nebo více hlasitosti celého zařízení. Tato část kotle s dlouhým spalováním má velkou. Rychloúvěr od Modré pyramidy. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida.


Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel , kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel. Kotel je v ČR zařazen zařazen do kotlíkových dotací, a to jak do prvního, tak do druhého kola. Současně je zařazen i do programu Nová zelená úsporám (3. výzva na rodinné domy a 2. výzva na bytové domy). VIADRUS LIGNATOR - kotlíkové dotace, 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky