čtvrtek 27. února 2020

Topný kabel venkovní

V případě temperování venkovních ploch je nutné rozhodnout se pro jednu z variant, případně varianty nakombinovat. Skladem topné rohože i kabely, termostaty, konvektory. Průvodce výběrem podlahového topení.


Podívejte se na podrobnosti k výběru a instalaci topného kabelu na potrubí, do okapu, pro venkovní plochy nebo pro elektrické podlahové topení. Topný kabel s ochranným termostatem Arnold Rak HK-20-F, 3W, m. Okruh je z jednožilového kabelu prům.

Podle čeho vybírat topný kabel ? Elektrické topné kabely existují buď jako samostatné okruhy, které je nutné doplnit čidlem a termostatem, nebo jako již předpřipravené řešení s integrovaným termostatem, čidlem a zástrčkou do zásuvky, které je vhodné pro snadné řešení ochrany potrubí před zamrznutím. Je možně použít také topný kabel SHTL který se fixuje MP ALU páskou k betonu. Topná rohož nebo topný kabel se zatáhne flexibilním lepidlem a položí se venkovní dlažba.


To je další důvo proč je topná rohož vhodnější - je tenká a spotřeba lepidla je mnohem menší než v případě použití topného kabelu. Instalujte topný kabel na potrubí tak, aby zaujímal polohu „hodin“ nebo „hodin“. Na vodorovném potrubí nepokládejte topný kabel v nejnižším bodě.


Starosti s námrazou, sněhem a ledem vás už trápit nemusí.

Naše ochrana proti námraze a zamrzání pomocí topných kabelů je spolehlivou a především účinnou prevencí nejčastějších zimních problémů. Po instalaci se topný kabel v celé délce souběžně přelepí samolepící hliníkovou páskou. Hliníkové pásky jsou použity pro lepší přenos tepla z pláště kabelu na chráněné potrubí.


Doporučujeme Vám však řešení s klasickými topnými kabely a vhodné regulace viz. Elektrická venkovní topidla používají k ohřívání vzduchu elektrickou topnou spirálu nebo topný článek, od kterých je teplý vzduch ventilován dále do prostoru. Pro ohřev vzduchu je nezbytné jejich zapojení do elektrické sítě. Pro bytové jednotky nové výstavby i rekonstrukce. Výkon 6W na bm, Záruka let.


Druhou variantou je řízení pouze na základě teploty. Pomocí vhodného termostatu je topný kabel sepnut v případě, že venkovní teplota klesne pod nastavenou hodnotu. Jak topný kabel funguje Vhodný rozměr kabelu vybíráme podle tepelných ztrát a délky potrubí. Kabel nesmí být v porovnání s délkou potrubí kratší o více jak 4mm (2mm na každém konci), jinak je třeba použít nejbližší delší kabel , který se svým rozměrem bude co nejvíce blížit délce potrubí.


Usnadňuje zimní údržbu, zajišťuje bezproblémovou mobilitu vozidel a osob. Odolný a výkonný topný kabel pro ochranu venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Termostat pro venkovní použití v krytí IP65. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů.


Prodlužovací kabel gumový 380V venkovní 10m spojka zásuvka 16A 4P 4xH07RN-F TITANEX Prodlužovací kabel venkovní gumový 380V harmonizovaný TITANEX pro suché, ale hlavně. Kč Jednožilové MAPSV 30W: Topný okruh na napětí 4V - vhodný především pro venkovní a průmyslové aplikace - vyhřívání schodů, chodníků, teras, příjezdových komunikací, apod.

DPH a poplatků za rycyklaci elektrospotřebičů. W 4ohmů Automatický. Topné kabely pro vyhřívání venkovních ploch, dvoužilový topný okruh pro venkovní plochy. FSS-CF Inteligentní samoregulační topný kabel do 225°C (metráž, bez koncovky a spojky) 1. Samoregulační topný kabel , délka od 1m, objednává se po 1m, kabel je možno délkově opravovat přímo na místě stavby.


PPC - topný kabel s termostatem. Elektroinstalační kabely pro montáž zásuvek, vypínačů a pod. Kulaté kabely CYKY, ploché CYKYLo, gumové CGSG, plastové CYSY.


Kabely Vám dodáme dle požadavku - nemusíte kupovat celá balení! Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky