středa 26. února 2020

Vojtěškové granule brno

Vojtěškové granule standartně dodáváme v granulích průměr 8mm,ale je možné na objednání dodat granule průměr nebo 4mm. Zboží expedujeme volně ložené nebo je možné balit do vaků nebo pytlů. Pokud Vás naše nabídka zaujala, chtě.


Už podruhé jsem objednala a byla velice spokojená na 1. Jeden večer objednala a druhý den granule byli doma :-). A když jsem celý den v práci tak vím , že rozvoz funguje až do večera do 20hod. Pán moc příjemný a ochotný mě odnést pytel 12kg až před byt :-). Vojtěškové úsušky (pelety, granule ) se vyrábějí sušením, sešrotováním a granulováním mladých rostlin vojtěšky. Obsahují mladé rostliny jetele nebo jiných pícnin sušených a šrotovaných současně s vojtěškou (max. ). Pohořelice mám asi tak 200km od baráku a vojtěškové granule beru odkud?


Z Pohořelic :-) Takže pokud je možnost a jedeme okolo, neváhám ani minutu, letos to vypadá, že pro ni pojedeme opravdu extra. Cena bývala cca těch 50- (na letošní zimu jsme ještě nebrali), ale kvalita s ať už DeHeusáckýma nebo jinýma, se prostě. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vojtěška je vysoce kvalitní, bílkovinné krmivo s vysokým podílem vlákniny a živin.


Vojtěškové granule brno

Kvalitní bílkovinné krmivo pro koně. Vhodné podávat mladým koním a laktujícím klisnám. Sušené vojtěškové granule kg cena 2Kč. Cukrovarské řízky kg cena 1Kč.


Sladový květ kg cena 3Kč. Pšeničné otruby kg cena 1Kč. Vločky kukuřičné kg cena 2Kč. Horkovzdušný zpracovaný úsušek. Nabízíme velký výběr krmiv pro koně.


Zaměřujeme se na klasické komponenty krmné dávky. Protože je však pro nás na prvním místě zdraví a spokojenost Vašich koňských kamarádů, najdete u nás také širokou škálu zdravých krmných doplňků, jako jsou bylinky a další. Free Shipping Available. Buy Granulater on eBay.


Nakupujte u nás a šetřete svůj čas! Obvykle 5-kg na koně. Hodí se do kombinace s obilninami. Dávkování se vždy řídí indiviualitou a potřebami každého zvířete. Na vojtěšku je třeba postupně a pomalu koně navykat.


Naše vojtěškové granule jsou z celé rostliny, nikoli jen z moučky, jsou velmi křehké a dobře se dají rozkousnout. Granule mají vysoký obsah vápníku, ale nízký obsah fosforu a proto je potřeba velmi pozorně sestavit krmnou dávku a to zvláště u hříbat a mladých koní. U těchto kategorií může dojít k příliš rychlému růstu, minerální imbalanci a následně k poruchám růstu.


Vojtěškové pelety jsou přírodním vysoce hodnotným krmivem v granulované formě. Dodávají pomalu uvolňující energii ve formě vysoko stravitelné vlákniny a zásobují organismus velmi kvalitním proteinem stejně tak, jako spoustou vitamínů a minerálů v přirozené formě. Vyhrazujeme si právo změn, chyby v textu a barevné odchylky v tisku nejsou důvodem k reklamaci. Jakékoliv kopírování, či publikování fotografií a textu není dovoleno bez výslovného souhlasu firmy OSEVA, AGRO Brno , spol.


Vhodné zejména pro mladé koně a březí a laktující klisny. Naše pelety jsou vyráběné z naslunci sušené vojtěškové řezanky, obsahují tedy nižší obsah sacharidu než granule vyráběné z čerstvé vojtěškové moučky (tyto granule jsou výrazně tvrdší a zelenější barvy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky