čtvrtek 6. února 2020

Radiální ventilátor pc

Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. Kyselinovzdorné radiální ventilátory PC jsou určené pro odtah vzduchu z agresivního prostředí v různých vzduchotechnických aplikacích např. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě.


Fotografie výrobků jsou pouze ilustracemi na ukázku a někdy se mohou lišit od skutečného vzhledu předmětu. Avšak toto nemění jejích základní vlastnosti. Malé radiální ventilátory jsou vhodné pro odvětrání wc a koupelen.


Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Ventilátory do PC skriniek na sklade. NOCTUA, ARCTIC, Corsair a ďalších. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Na rotoru je osazen vlastní ventilátorový systém, který může být axiální, radiální , diagonální, diametrální nebo tangenciální.


Radiální ventilátor dosahují vyššího dopravního tlaku! Vhodné pro větší, nebo několik místností. Oboustranné připojení pomocí hrdel do vzduchového potrubí. K dodání upevňovací patka jako příslušenství. Směry proudění a otáčení jsou vyznačeny šipkami na pouzdru.


SOS electronic je autorizovaný distributor EBM-PAPST, SUNON. Při provozním napětí V lze tento radiální ventilátor použít v osobních automobilech, karavanech a člunech. Ve spojení s vhodným síťovým zdrojem jej lze bez problému využít i. Pokud tedy ventilátor budete spouštět sólo vypínačem ( nikoliv společně se světlem) tak budou mít zpoždění cca - vteřin. Je potřeba podržet vypínač v sepnutém stavu, než se ventilátor spustí.


Je to z praktických důvodů. Pokud máte vedle sebe dva vypínače, jeden na světlo a druhý na ventilátor , tak to. Vzduch proudí do ventilátoru v axiálním směru, ale výtlak z ventilátoru je pod úhlem menším než 90°.


Na své si u nás přijdou zákazníci, kteří hledají kvalitní ventilátor k digestoři, i ti, co potřebují ventilátor pro centrální odvětrání koupelen, rodinných domů, skladů a ostatních bytových i nebytových prostor. Jsou určeny pro relativně delší vzduchovody. Stejně variabilní jako oblasti použití jsou aplikační možnosti. Nezáleží na tom, jestli musíte větrat. Kovový radiální ventilátor Turbine M je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů.


Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro. Doručení následující den! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Tento high tech miniaturní ventilátor je vhodný pro průmyslové nebo automobilové použití a má přes své malé rozměry a nízkou spotřebu pozoruhodný výkon.


Výkonný radiální průmyslový ventilátor O. ERRE CAA-620-2T, odolný působení kyselin a jiných chemických látek. Odolnosti uvedené v souboru v příloze. Prodám radiální nízkotlaký ventilátor RFC.


RFC jsou určeny do průmyslových prostor, občanské výstavby apod. Ačkoliv je ventilátor sezónní záležitostí, do jeho výběru se vyplatí zainvestovat, aby vám vydržel řadu let. Podívejte se, podle jakých parametrů vybírat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky