pátek 7. září 2018

Solná lampa praha

Solná lampa je jiná, je živá. Rozsviťte ji, dotkněte se ji, prožijte ten pocit! Solné lampy pro Vaše zdraví. Naše solné lampy, svícny nebo solné cihly a obklady, jsou vyrobené z pravých himálajských solných krystalů, které mají na lidský organismus velice pozitivní vliv.


Sleva na přírodní solné lampy 8-kg, na solné lampy ve tvaru zvířátka, na Moderní svícen a na lampy z onyxu! Na úpatí tohoto impozantního pohoří se nachází solná ložiska stará stovky milionů let, vzniklá vysycháním moří na kamennou sůl. Z těchto početných solných ložisek se solné krystaly dolují a zpracovávají do rozličných tvarů, tudíž žádná solná lampa není úplně stejná, každá je svým způsobem unikát. Vítejte na našich stránkách.


Elektrospotřebiče v domácnosti produkují škodlivé pozitivní ionty známé jako elektrický smog. Produkty z kamenné soli jsou uváděny na trh na onyxových, mramorových nebo dřevěných podstavcích. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. E-shop ponúkajúci produkty z himalájskej soli za bezkonkurenčné ceny - soľné lampy, soľné svietniky, soľné tehly a rôzne iné opracované aj neopracované produkty.


Solná lampa praha

Hodnocení produktu: 1 (recenzí). Elektrická malá solná lampa 3-kg v přírodním, originálním tvaru krystalu, bude pro svou menší velikost sloužit jako funkční a opravdu stylová dekorace. Její předností jsou zejména ionizační vlastnosti, které zlepšují ovzduší v místnosti a také přispívá ke zmírnění některých zdravotních problémů. V ložnici vám solná lampa svým tlumeným světlem navodí klidnou atmosféru a příjemné myšlenky, díky čemuž se vám bude lépe usínat. Uvolní vaše tělo i mysl od napětí a prohloubí váš spánek.


Himalájská prasklá solná cihla ks. Lampa Ohnivý sloup - zlevněn. Popis: Osobní předání v centru Prahy nebo poštou po platbě předem. Do kuchyně prostě patří, zde se nachází sůl odjakživa. Korálová či oranžová barva podporuje trávení a zvyšuje chuť k jídlu.


Každá lampa je absolútny unikát, originál svojim tvarom, štruktúrou aj farebným odtieňom od bledoružovej po tmavočervenú. Soľné lampy a svietniky sú viac než len nádherným bytovým doplnkom. Přinášíme lampy a svítidla pro rozzáření každého koutu Vaší domácnosti. Mrkněte se na prodejnách nebo v e-shopu ASKO – NÁBYTEK. Lampy a svítidla koupit o objednat u OBI.


Blahodárná solná lampa. Nejenže navozují příjemnou atmosféru, navíc ještě pozitivně působí na dýchací cesty, oběhový systém a zlepšují celkovou imunitu organismu. Hlavní město Praha , cena 390Kč, od skopla na Sbazar.


Oranžová solná lampa je nejběžnější a je skvělým pomocníkem pro lidi s alergií a astmatem, pomáhá i při nachlazení, zvyšuje imunitu a ulevuje od depresí. Jedíná solná jeskyní v Praze s halogeneratorem! Návštěva jeskyně je vhodná v každém věku a je doporučena i dětem a seniorům.


Velikost – čím větší je solná lampa , tím větší bude mít vliv. Menší lampy jsou sice mnohem levnější, ale zase jich musíme doma rozmístit daleko větší množství. Součástí naší solné jeskyně v Praze je i zařízení na zvlhčování vzduchu- silná, solná mlha ze soli z Mrtvého moře. Zvyšujeme tak podíl soli ve vzduchu.


Solná lampa praha

Věříme, že Váš pobyt v naší jeskyní bude pro Vaše tělo i duši blahodárný. Pobytem v solné jeskyni se odreagujete od běžných starostí a každodeního shonu. Díky unikátnímu generátoru solné mlhy obsahuje mikroklima v jeskyni minerály a stopové prvky důležité pro náš organismus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky