pátek 28. září 2018

Fukar na listí

Fukar na listí

Zapomeňte na prohrabávání trávníku hráběmi kvůli spadanému listí a ušetřete si čas s fukarem! V našem sortimentu nabízíme zahradní vysavače jak elektrické, tak benzínové. Každý vysavač má pak nějakou unikátní vlastnost, jakou je například teleskopická trubice, či kovový nůž pro drcení nasátého materiálu.


Fukar na listí

Už nikdy nebudete mít na zahradě nepořádek a pomalu zapomenete i na to, jak vás dřív věčně bolela záda od nekonečného hrabání listí ! Listí z celé zahrady pohodlně sfoukáte na jednu či více kopiček. Pokud máte fukar kombinovaný s vysavačem, můžete následně kopici listí nasát do vaku, čímž jej zároveň rozdrtíte na zlomkový objem. Rozdrcené listí nezaplní vak tak rychle a na kompostu se mnohem rychleji rozloží. Zahradní vysavače umožňují výkonné vysávání a foukání listí.


Nejen na Vaší zahrádce. Dobrou ovladatelnost zahradního vysavače od firmy Black and Decker zaručují nastavitelné otáčky a spínač druhé rychlosti. Elektrický fukar na listí 3v1. Podzim se blíží a vy nevíte, co na vaší zahradě uklízet dřív? Vysavač listí , fukar na listí.


Fukar na listí

Neváhejte a nechte se inspirovat naší nabídkou, ve které jsou pro vás připraveni kvalitní pomocníci. Ušetřete si práci a zkraťte si tak všechny vaše aktivity na zahradě v nepříznivém počasí. Rukavice s řetízkovým úpletem, protiskluzovými terčíky na dlani a prstech pro pohodlné a přesné držení pracovního nástroje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. AKU technika spojuje výhody elektrických a benzinových strojů – je lehká, tichá, nenáročná na údržbu, snadno se startuje a nejste s ní vázáni šňůrou do zásuvky. Aku fukary na listí skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Bosch, Einhell, Powerplus a dalších.


Akumulátorový fukar na listí vybavený plochou hubicí. Nabíjecí proud o A. Nastavitelná rychlost ve stupních. Součástí je i rychlonabíječka, plochá hubice a trubice fukaru. Sehraný týRuční přístroje napájené bateriemi jsou dokonale sladěny s multifunkčními komunálními stroji Kärcher. Fukar na listí vyfoukává nečistoty, odpadky a listí z těžce přístupných míst před zametací stroj, který je okamžitě nametá.


Fukar na listí LBL Bateriový set Fukar na listí LBL Battery silně a účinně odfoukne listí bez ohledu na to, kde se zrovna hromadí. Když jiné nástroje dosáhnou svých limitů, Kärcher fukar zaujme dvoustupňovým výkonem a uživatelským pohodlím. Prodám na ND nebo příp. Popis závady: pouze fouká (ne na sává).


Na výběr máte fukar na listí , vyvětvovací pilu nebo plotostřih, případně můžete zvolit i kultivátor. Výkonné 2-taktní motory jsou k dostání od cmaž do 5cm tudíž vybrat si může opravdu každý přesně podle svých požadavků. Na trhu existují přístroje, které kombinují fukar a vysavač v jednom. Fukar během chvíle sfouká listí na hromadu, vysavač ho potom vysaje a rozdrtí.


Důležité je vybrat si ideální kousek podle velikosti zahrady. Výběr správného fukary a vysavače na listí. Na co vše mohu foukač a vysavač používat?


Foukač je určený odstraňování spadlého listí , zbytků posekané trávy a dalších nečistot z malé i velké zahrady i velkých travních celků (parků, hřišť apod.). Inzerát Fukar na listí v okrese Ústí nad Labem, cena 150Kč, od Martina. Provaznikova na Sbazar.


Ideální na malé plochy nebo velké hromady listí , které už nelze vysát. Listí neodstraní, pouze vám ho pomůže odfouknout na jedno místo, ze kterého jej pak odklidíte třeba na kompost. Už jste rozfoukané listí shrabali nebo nafoukali na malé hromádky? Jediným vaším problémem bude, že vám dojde listí. Vyberte si fukar na listí z naší pestré nabídky značek Villager či STIGA.


Fukar na listí

Navíc získáte spolehlivý stroj pro ty nejnáročnější úkoly. Fukary jsou neocenitelnými pomocníky v domácnosti či v zahradě. Hravě si poradí s nepořádkem kolem domu jako například spadané listí , piliny a podobně.


Podobné fráze na Sleviste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky