úterý 11. září 2018

Ceresit stop vlhkosti pristroj

Náš rad prístrojov na pohlcovanie vlhkosti vám pomôže účinne bojovať proti nadmernej vlhkosti v akejkoľvej izbe doma. Ceresit splnia vaše nároky. V koupelně ani v kuchyni se bohužel kladný výsledek nedostavil, vlhkost je stejná na oknech jako před tím a tvoří se na nich nadále plíseň.


Do väčších miestností použite viac prístrojov Do väčších. Pomohou Vám tak zlepšit podmínky pro Vaši celou rodinu.

Pohlcovač k svojej činnosti nepotrebuje elektrickú energiu a je ohľaduplný k životnému prostrediu. Jeho účinok je okamžitý. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Pohlcovač lze umístit do všech prostor, ve kterých potřebujete redukovat vlhkost! Setkáváte se v domácnosti s orosenými okny a zatuchlým zápachem?


Pravděpodobně jde zvýšenou úroveň vlhkosti u Vás doma. Právě na těchto stránkách naleznete informace o vlhkosti v domácnosti, jejích příčinách, následcích a možném řešení, které dlouhodobě ovlivní kvalitu Vašeho života.

Nepotřebuje ke své činnosti energii ani vaši kontrolu, pracuje zcela samostatně a bezpečně. Pohlcovač na svoju činnosť nepotrebuje elektrickú energiu ani batérie. Nové tablety byly vyvinuté tak, aby jejich účine. Z každé strany pohlcovače by měl být kvůli dobré cirkulaci vzduchu volný prostor minimálně cm.


Neumísťujte pohlcovač v blízkosti zdrojů tepla (topení, krby, atd.). Zabraňte kontaktu tablety AERO 360. První kapky jsou viditelné již po hodinách. Při používání se optimalizuje vzdušná vlhkost a předchází se tak vzniku nebezpečných plísní. Tento kompaktný prístroj pozostáva zo častí: nádobka, ochranná stredná časť proti vyliatiu tekutiny, mriežka a vrchný kryt.


Díky svému atraktivímu a jednoduchému designu se hodí do každého interiéru. Pohlcovač vlhkosti a zápachu pro dosažení optimální vlhkosti v domácnosti, ve sklepě nebo na chatě. Tento přístroj e revolucí v pohlcování vlhkosti. Do několika hodin od zahájení provozu se v zásobníku objeví první kapky vody. Optimální je jeho použití v místnostech jako je kuchyň, obývací pokoj, koupelna, ložnice a prostory s nízkou cirkulací vzduchu (sklep, garáž, podkroví, karavan, chalupa).


CERESIT PEARL povlhčovač vlhkosti je skvelým riešením na kontrolu vlhkosti v malých miestnostiach do m2.

Pomáha absorbovať prebytočnú vlhkosť a pomáha bojovať proti nežiadúcej vlhkosti , ako je kondenzácia, zápach a plesne. Nie je potrebné skrývať toto zariadenie, pretože malý a elegantný dizajn sa hodí do. Nový prístroj pomocou špeciálnych dvojvrstvových absorbčných tabliet spoľahlivo pohlcuje nadmernú vzdušnú vlhkosť, ktorú skvapálňuje a sústreďuje ju v zásobníku prístroja.


CERESIT STOP Vlhkosti Micro (3g) Pohlcovač Vlhkosti. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zajišťuje tak vysoký účinek pohlcování vlhkosti a neutralizaci pachu, nastavuje nové standardy. Vlastnosti Tabletový systém 2v Stop vlhkosti , Stop zápachu, 10m², Vhodný pre menšie miestnosti, Ultra aktívne kryštáliky, Aktívna zložka pohlcujúca pachy, Molekula pachu…Možné zakúpiť priamo na Heureka.


Vďaka pohlcovaču vlhkosti Aero to teraz môžete jednoducho dosiahnuť. Pri objednávke do 12:doručíme tento produkt do hodín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky