pátek 7. září 2018

Vodoměr qn 6

Vodoměr qn 6

Prodáváme i opravujeme domovní vodoměry ZENNER. Nabízíme kompletní služby metrologického střediska. Pro potrubí PE (vnější průměr) a vodoměr Qn nebo musí mít vodoměrná šachta min. Domovní objemový vodoměr na studenou vodu Q3_10m( Qn ), pro montáž do všech poloh. Vodomer určený na meranie spotreby množstva pitnej a úžitkovej vody do maximálnej teploty °C a pre pracovný tlak PN 16.


Vodoměr qn 6

Vhodný pre použitie v prevádzke so zlou kvalitou vody. Vyznačuje sa spoľahlivosťou , odolnos ťou voči zlej kvalite vody a bezhlučnou prevádzkou. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Bytový jednovtokový suchoběžný vodoměr na studenou vodu Qn 5. Domovní vícevtokový mokroběžný vodoměr na studenou vodu Q3_5m( Qn 5), pro montáž do horizontální polohy.


Hlavní vodoměr slouží k měření spotřeby vody v celém objektu. Umisťuje se zpravidla (podle možností) na rozhraní mezi. GMB x 2domovní vodoměr mokroběžný, Qn = ,3.


Vodoměr qn 6

Základná charakteristika a vlastnosti: mimoriadne presný (Rmax = 100) zvýšená presnosť v kombinácii s pákovými batériami. Ultra-antimagnetický vodoměr na studenou vodu do teploty 30°C. Montážní poloha horizontální i vertikální. Radiový antimagnetický vodoměr ENBRA ER-AM Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se mimořádně zdařilou konstrukcí s použitím mnoha technických vylepšení. Dále může být použita bezedná zateplená šachta o min.


Všetko pre technické inštalácie budov. Priemyselné armatúry, expanzné nádoby, meracia technika pre vodu a plyn. VENUS KIT (designový vodoměr s pochromovaným krytem ve tvaru kachličky) MODEL °C Qn DN stav. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Viacvtokový mokrobežný vodomer na studenú vodu, horizontálne potrubie, závit. V košíku zatiaľ nie sú vložené žiadne produkty. Jednovtokový suchoběžný vodoměr na teplou vodu.


Dodání zboží ve většině případů do hod od objednání. V případě nadrozměrných zásilek je doba hod. Díky velmi vysokém měřícímu rozsahu, spolehlivosti a vynikajicímu zpracování se jedná o vodoměry, které je možné použít jak v bytových jednotkách, tak jako patní měřidla. Připojovací závit na vodoměru má dimenzi 2. Jmenovitý vnitřní průměr vodoměru je DN 40. Metrology, Communications and Software Products.


Vodoměr qn 6

We have a complete range of products including water meters, gas meters, electricity meters and more that help you build intelligence into every point of your infrastructure. Vodoměr DBRF slouží jako kontrolní. Let’s find the right one(s) for you.


Use the filter below to search by region availability, utility type, communication.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky