pondělí 17. září 2018

Průtokový ohřívač vody baterie

Jejich předností je také neomezené množství teplé vody. Moderní design a efektivní technologie, malé rozměry a přehledné ovládání to je CLAGE. Poté začne vytékat teplá voda, takže ji můžete používat nepřerušovaně.


Jednoduché a chytré řešení všude, kde není k dispozici ohřev vody ! Neomezený přívod teplé vody o teplotě až stupňů.

Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem. Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod. Je určen výhradně pro beztlakové vodovodní baterie. Minimální tlak v potrubí pro správnou funkčnost je MPa a maximální tlak MPa.


Hmotností s Kg se řadí mezi další běžné průtokové ohřívače. Hydraulicky řízený malý průtokový ohřívač vody se spínačem proudění a automatickou regulací průtoku. Tento průtokový ohřívač v kompletu s beztlakou baterií je zdrojem teplé vody pro rozvod vody určený pro napojení na jedno odběrné místo v rodinných domcích, bytech, sociálních.

Mějte doma teplou vodu za všech okolností! Voda až na 60°C ohřátá během několika sekund. Baterie vhodná na chatu, do garáže. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody.


Průtokové ohřívače vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. Ohřívač vody ETA začne vodu ohřívat okamžitě. To šetří nejen náklady na dodávku teplé vody nebo její dlouhodobé udržování v té správné teplotě, ale i čas strávený čekáním, než se voda ohřeje.


Beztlakové elektrické průtokové ohřívače vody s vodovodní baterií mají tu výhodu, že zakoupíte jako komplet průtokový ohřívač i vodovodní baterii za velmi výhodnou cenu a nemusíte se již zabývat výběrem jednotlivých produktů. A to nejpodstatnější – každé se hodí pro použití ve zcela jiné situaci. Pokud tedy bojler zaměníte za průtokový ohřívač vody (a naopak), zbytečně budete platit víc, než by bylo nutné. V tabulkách vám shrneme výhody a nevýhody obou variant a poradíme, jakou kdy pořídit.


Tlakové elektrické průtokové ohřívače vody jsou konstruovány pro jedno nebo více odběrných míst. V naší nabídce najdete průtokové i zásobníkové ohřívače vody , bojlery, elektrokotle, radiátory, vodovodní baterie , elektrická topná tělesa a samozřejmě také náhradní díly. Elektrická průtokový ohřívač vody Elíz EL vč.

Vodu ohřívá okamžitě a nepřetržitě. Připojení vody je také jen o přišroubování dvou hadic, přívodní od armatury na stěně a odtokové, která míří do baterie. Problém nastává s elektřinou, konkrétně s tím, že krom těch absolutně nejmenších, nelze průtokový ohřívač zapojit do běžné zásuvky. Má totiž příliš vysoký odběr, vyhodil by jističe. Zkrátka mi vychází, že boiler je ve většině případů energeticky úspornější.


Výjimkou je ohřev vody pro umyvadlo, používané max. Co si o tom myslíte vy? Malé rozměry ohřívače DAFI umožňují montáž co nejblíže umyvadla, sprchy, či vany, což umožňuje úsporu času, vody i energie. Díky své snadné montáži ji můžete umístit do garáže, kempu, karavanu či na jiné místo, kde potřebujete teplou vodu a nemáte bojler nebo tepelné čerpadlo.


Voda se ohřeje na °C do sekund.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky