pondělí 10. září 2018

Úklid po zemřelém

Provádíme vyklizení bytu po zemřelém - ať jde vyklízení bytu krátce po úmrtí, úklid po zemřelém ve stádiu rozkladu nebo například úklid po násilném tresném činu (vraždě) či sebevraždě. Jakožto firma provádějící úklid po nebožtících vždy zachováváme pietu a. Havarijní služba - Rychlý úklid a čištění míst po haváriích způsobených přírodními živly, opotřebením, lidskou aktivitou, vlivem náhody nebo jiným rizikem. Součástí vyklízení bytu po zesnulém je přistavení kontejneru, vynošení nepotřebných věcí, úklid i odvoz odpadu na skládku nebo sběrný dvůr. Navíc provádíme dezinfekci objektu před vyklízením a ještě jednou po vyklízení.


Zbavíme vás starého nábytku, elektrospotřebičů, vybavení, oblečení a jiných. Smrt je nedílnou součástí našich životů. Když umře někdo z našich bližních, zařídí se pohřeb, kremace, hrob, ale mnoho lidí už ale nenapadne, co se děje, pokud mezi smrtí a nalezením nebožtíka uplyne několik dní či týdnů.


Své o tom ví pracovníci úklidových firem, kteří se specializují i na úklid po mrtvých. Dopareal, provádíme čištění a úklid po úmrtí. Potřebujete provést úklid bytu po mrtvole a desinfekci bytu či jiných prostor, ve kterých se nacházely pozůstatky zesnulé osoby delší dobu?


Zůstaly v bytě po zemřelém prosaky, hmyz a silný zápach? Bohužel i do takových situací se někdy můžete dostat. Při vyklízení pozůstalosti bývá často i nutná dezinfekce bytu.


Již pár hodin po úmrtí bývá nutné odstranění zápachu po zemřelém (takzvaná dezodorizace) - laicky řečeno: čistění vzduchu. Pokud k odhalení úmrtí došlo za delší dobu bývá nutná i chemická dezinfekce bytu, která. Vyklizení bytu po zemřelém a legislativa. Pokud je byt ve vlastnictví, je z právního hlediska vše jasné. Nicméně jak hovoří zákon – v případě, že byl zemřelý pouze nájemcem?


Úklid po zemřelém

Povinnost jeho vyklizení pak připadá dědicům věcí, které se nacházejí v bytě. Neučiní-li tak, pronajímatel se takového kroku může. Naše společnost provádí sanaci objektů (např. místnost, byt, dům, auto) po zesnulých. Sanace prostor po zemřelém. Zejména v závislosti na době od úmrtí a způsobu zasažení provádíme dva druhy sanace.


Pokud je tělo zemřelého nalezeno bezprostředně nebo krátkou dobu po úmrtí, je sanace méně náročná. Po ukončení zásahu vám bude vystaven protokol o zásahu kde bude vše podrobně popsáno včetně použitých přípravků. Používáme pouze povolené přípravky, které jsou naprosto bezpečné pro vaši domácnost i všechny další provozy. Víme, že vyklízení bytu po zemřelém sebou nese velkou zodpovědnost.


Vždy hledíme na soukromí zadavatele a zachování piety. Při úklidu po zemřelém si počínáme maximálně profesionálně, odvezeme starý nábytek,. Součástí úklidových prací je dezinfekce, dezinsekce a odstranění zápachu po zemřelém , likvidace nábytku či biologických zbytků včetně odvozu a sanace. Nabízíme vyklizení bytu po zemřelém , včetně úklidu a dezinfekce, taktéž úklid a likvidaci nebezpečného odpadu vzniklého po narkomanech a bezdomovcích.


Zajistíme také vyklízení nemovitostí na klíč. Víme jak vyklidit byt po zemřelém - zachování piety, soukromí pozůstalých a legislativních procesů při vyklízení bytu po zemřelém. Vyklízení bytu po zemřelém , odvoz komunálního i biologického odpadu. Již léta provádíme sanace po požáru v bytech, domech, firmách i veřejných budovách.


Prostory nejenom zbavíme následků požáru, ale nabízíme i možnost komplexní rekonktrukce. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru vyklízení bytů a objektů, likvidaci nepotřebných věcí, odvoz starého nábytku, dále nabízíme vyklízení pozůstalosti, likvidace pozůstalosti, vyklízení po úmrtí, úklid po zemřelém. Pokud hledáte spolehlivou firmu v oblasti vyklízení bytů, vyklízení objektů, vyklízení pozůstalosti, jsme tu pro Vás. Nabízíme také ekologickou likvidaci odpadu, likvidaci pozůstalosti i kompletní úklid po zemřelém.


Naše společnost EXTRA UKLÍZENÍ zajišťuje každoročně v okrese v Plzni úklid po festivalu nebo společenské akci. Franchisové pobočky, které v okrese působí jsou k dispozici NON-STOP včetně víkendů a svátků na úklid po maturitním plesu, bálu, diskotéce či jiné zábavě ve městě i na vesnici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky