úterý 25. září 2018

Hs flamingo vario

HS Flamingo splňuje novou normu Ekodesign pro všechny své výrobky. Novinky – výrobky Grena… Zařadili jsme do nabídky produkty české společnosti GRENA a. Jedná se o kompletní kamnářské portfolio od desek po malty a lepidla. Naše české výrobky se prodávají po celém světě. Skvělá cena s dopravou zdarma.


Hs flamingo vario

Jsme ryze českou společností se silným zázemím a dynamickým tahem na branku. Because the fireplaces and stoves of our production are of high quality, we are not afraid to offer you a 5-year guarantee for FREE and for all our combustion plants. A state-of-the-art wood boiler stove that meets the requirements of even the most demanding customers. Inovativní doplňky směřují především ke zlepšení obsluhy krbové vložky. Aquaflam, Aquaflam VARIO ,. Kamna jsou vyrobena z vysoce kvalitních a odolných materiálů a mají záruku až let.


A state-of-the-art wood boiler stove that meets the requirements of even the most demanding customers. Secondary combustion technology with an efficiency exceeding. Highly effective and environmentally friendly. Vysoce efektivní a ekologicky šetrná, to jsou krbová kamna Vario. Samozřejmostí je možnost napojení přívodu vzduchu do kamen z exteriéru a popelník.


Najmodernejšie teplovodné kachle, spĺňajúce nároky aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vysoko efektívne a ekologicky šetrná. Technológia sekundárneho spaľovania s účinnosťou presahujúcou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Individuální přístup - Konzultace a posouzení vybraného topidla pro váš interiér ZDARMA.


Nejmodernější teplovodní kamna, splňující nároky i těch nejnáročnějších zákazníků. HS FLAMINGO VARIO KALMAR kW - krbová kamna. Technologie sekundárního spalování s účinností přesahující. Jedinečné řešení, které nabízí jednoduchý přechod z teplovo.


Hs flamingo vario

Naše společnost je velice úspěšná při dobývání evropského trhu, kde už si vytvořila své postavení a stále ho rozšiřuje. Czech manufacturer of high quality wood burning stoves and fireplace inserts. Moderní vzhle který bude krásným doplňkem ve vašem bytě, domě či chalupě. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Experts in Manufacturing and Exporting inserts, stoves and more Products.


Kályha, kandalló boltok, képek. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Je zde kladen velký důraz na použité materiály a především jejich sílu. Krbová kamna splňují nejpřísnější evropské normy, díky nimž jsou velmi žádaná také v zahraničí.


Hs flamingo vario

Jejich komora je vyrobená s 5mm ocelového plechu. Jsme přední autorizovaný prodejce teplovodních krbových kamen v ČR HS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky