pondělí 10. září 2018

Bezpečně na motorce

Bezpečně na motorce

Naučím vás jak prvním rozjezdům na silniční motorce , tak i. Celodenní skupinový kurz je, po ZCELA INDIVIDUÁLNÍ VÝUCE ,. Jsme jediná celoplošná motoškola v ČR. Zaměřujeme se na silniční, okruhové a enduro kurzy a pořádáme spoustu zábavných motorkových akcí. Na motorce je člověk mnohem zranitelnější než v autě.


Ruku v ruce s tím samozřejmě musí jít i dobrý technický stav motorky. Před sezónou byste si měli motorku prohlédnout, zda z ní někde něco neteče nebo se neuvolňuje, případně jestli dokonce nemáte prošlou technickou. Den otevřených dveří 14. Jak jezdit na motorce tak, aby se člověk vrátil celý - pravidla (ne všechna) jízdy na motorce - Duration: 14:32. Rád s vámi vyjedu do provozu, na celodenní výlet, do lehkého terénu nebo na okruh.


Karle, když už má článek nadpis: Jak jezdit – rychle a bezpečně na silnici, tak předpokládám, že se článek nebude týkat začátečníků, protože ti se musí hold vyjezdit a rychle na motorce nepojedu. Ač se na první pohled zdá, že tato motorka je určena hlavně do terénu, pak věz, že na silnici se na ní svezeš taky královsky! Pod vedením zkušeného instruktora bude motorka tvou vstupní branou do krásného světa ježdění na motorce , ať už po silnici nebo v terénu. Kurzy bezpečné jízdy na motorce s Mirkem Lisým, autorem speciální výukové motodiky bezpečné jízdy, a mimo jiné, 11ti násobným mistrem ČR a vicemistrem Evropy v mototrialu. Pamatujte také na to, že všechny ty přechody pro chodce, podélné čáry a jemný asfalt po navlhnutí kloužou, proto na mokru zvolněte a jeďte ještě opatrněji než na suché vozovce.


Brzdy Rozhodně zapomeňte na všechny „osvědčené“ motorkářské rady, že na motorce se nebrzdí zadní brzdou. V mokřinách, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní. BEZPEČNĚ NA MOTORCE , s. Na druhou stranu se nemá nic přehánět a študovat donekonečna v mapách, tahat všude sebou vařič a konzervy taky neni dobrý. R a učíme či zdokonalujeme motorkáře - po celé ČR - ve všech motocyklových disciplínách.


Když vidím, kolik lidí v podstatě vůbec neovládá svoji motorku a kolik umírá motorkářů, tak v kurzech bezpečné jízdy cítím obrovský smysl. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Naším posláním je zdokonalovat Vás v umění bezpěčně ovládat motorku! Jak název firmy napovídá, naším posláním a současně i povoláním, je naučit vás a zdokonalit v umění bezpečně ovládat vaši motorku.


Bezpečně na motorce

Zdokonalovací kurz bezpečné jízdy a správného ovládání motocyklu je vhodný téměř pro všechny neprofesionální jezdce. Bezpečně na motorce Akademie. Když jsem viděl ukázky té jejich teorie, tak to si radši zajdu na přednášku z francouzské filologie.


Nebo ta cvičení, kde sedím, koukám, řeknou mi co mám dělat, já to poslušně udělám. We are the most creative agency you ever wished to have. We do a great design, create a perfect Corporate Identity and print for fabulous prices of which you have never dreamed. Výchova řidičů, motoškoly a jejich vybavení.


Bezpečně na motorce

Služby pro motocyklisty. Stacho: jak pro koho, já si svůj život a motorku cením na víc, než je cena nějakého kurzu. Luka: cena se odvíjí od poptávky a konkurence. Udělej stejný kurz za 50- a jdu k Tobě.


Pro zájemce o kurz správné a bezpečné jízdy je připraven tzv. Moto trénink, který se koná 15. Slaný u Prahy - letiště Panenský Týnec.


Bezpečně na motorce

Tří hodinový trénink pro absolventy našich kurzů. Nácvik limitních náklonů, průjezdu. Kurz bezpečně na motorce - kdo se přidá? ZÁLEŽÍ KOLIK TO BUDE STÁT MOŽNÁ BYCH SE DO TOHO DAL.


Poukaz je platný v ČR i SR. Akce Benelli Leoncino 250.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky