pondělí 10. září 2018

Ionizátor pitné vody

Ionizátor místo nezabere. Po měsíci testování ionizátoru a popíjení živé vody jsme se samozřejmě neproměnili v nesmrtelné Supermany, neomládli jsme ani se nestali génii díky regeneraci mozkových buněk, ale ověřili jsme si alespoň, jak přístroj funguje a nakolik pohodlná je jeho montáž a obsluha. U elektrického ionizátoru se voda dělí pomocí elektrolýzy na zásaditou a kyselou vodu (mrtvá voda, aciditická). Díky elektrolýze se minerální látky důležité pro naše tělo jako je hořčík, sodík či draslík přesunou do vody zásadité, tzv.


A právě během té může v důsledku zastaralého či znečištěného potrubí docházet ke kontaminaci a značnému zhoršení její kvality. Tento problém je znatelný mj.

Jednou z nejjednodušších cest ke zlepšení našeho zdraví je vyrovnání kyselého prostředí našeho organismu, pomocí pití zásadité vody. Problém je v tom, že málokterá voda z vodovodu i voda balená má pH minimálně neutrální, což je 7. Ukazatel schopnosti vody pohlcovat škodliviny v těle a následně vylučovat, tzv. Základní metody pro úpravu pitné vody v domácnosti.


Nejen chlór, ale i těžké kovy, které se dostávají do pitné vody po cestě vodovodním řádem, její kvalitu a prospěšnost pro tělo zhoršují. Proto se dnes filtry na vodu a filtrační konvice stávají běžným doplňkem domácností nejen v místech se zhoršenou kvalitou. Většina pitné vody , kterou konzumujeme není dostatečně kvalitní, nepomáhá ba naopak někdy dokonce škodí! Pití ionizované vody s vysokým pH a nízkými O RP pomáhá neutralizovat kyselé prostředí v našem těle a pomáhá v boji proti škodlivým látkám a nemocem.


Poté ionizátor odstraní určitou část molekul kyselého vodíku, čímž se zvedne pH vody a vznikne alkalická voda.

Quator Silver - ionizátor vody - mění pH pitné vody nejprodávanější - ORIGINAL Kompaktní přenosné zařízení určené pro úpravu pH pitné vody. Za pár minut si vyrobíte zásaditou a kyselou vodu. Se stříbrnou jehlou si můžete vyrobit také stříbrnou vodu - koloidní stříbro. IonLife ECO je dostupný a přesto plnohodnotný přístroj na filtraci a ionizaci pitné vody ve Vaší domácnosti. Stačí navolit stupeň ionizace pomocí jednoho ze sedmi tlačítek a ionizátor se již postará o zbytek.


Odstraní škodliviny, upraví pH a dodá antioxidanty, a to vše na přírodní bázi. Voda je proto vždy čerstvá a bohatá na molekulární vodík. Samotný ionizátor vody slouží pro změnu pH ve vodě, tím pádem vytváří buď alkalickou, zásaditou vodu nebo naopak kyselou. To vše funguje pomocí elektrolytických desek umístěných v těle ionizátorů vody. Během pár minut získáte vodu v požadované kyselosti (v rozmezí pH 4-11).


Přístroj díky své konstrukci, rychlosti a dostatečné kapacitě představuje alternativu velkých ionizátorů. Vodné ionizátory sú malé zariadenia samostatne stojace na kuchynskej linke. Je to elektronický vodný filter pripojený ku kuchynskej batérii a je riadený nízkym napätím, kde prebieha elektrolýza vody z vodovodu. Domáce zariadenie na výrobu živej a mŕtvej vody. Těm nabízíme třeba kancelářské výdejníky vody s kvalitní filtrací.


Kromě čištění vody nabídneme i veškerý doplňkový servis. Nejsou to jenom naše produkty, jako je domácí úpravna pitné vody , a další technicky dokonalé řešení. Umíme nabídnout i řadu doplňkových služeb.

KVALITNÍ PRODUKTY, NEJDÉLE NA TRHU v ČR a EU. Zabýváme se filtrací a ionizací vody. Jsme schopni Vám poradit s čímkoliv v této oblasti a navrhnout řešení. Navíc dokáže vyrábět i stříbrnou vodu a má časovač.


Certifikovaný ionizátor vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky