úterý 18. září 2018

Revize ručního nářadí cena

Cena revize elektrospotřebičů, ručního nářadí ,elektroinstalace a hromosvodů. Orientační ceník revizí. Níže uvedený ceník je pouze orientační.


Konečné ceny se mohou lišit v závislosti na podmínkách umístnění a složitosti revidovaného elektrického zařízení. Vám sdělíme definitivní cenu.

Ceník revize spotřebičů a ručního nářadí. Cena za revizi spotřebiče, nářadí. Elektroinstalace - Elektrospotřebičů - Hromosvody. Dále možnost i dle domluvy rozsahu revize. Základním školám a školkám poskytujeme automaticky slevy.


Elektrické ruční nářadí dle této normy patří mezi nepřipevněné spotřebiče držené v ruce. Kontroly nepřipevněných elektrických spotřebičů.

Doprava na místo revize je zdarma, vypracování revizní zprávy je zdarma. Neváhejte nás kontaktovat uděláme Vám individualní nabídku! Průběh revize spotřebičů a ručního nářadí Revidované zařízení je nejprve opatřeno čárovým kódem. Následuje provedení revize viz výše. Z databáze je revizní zpráva libovolně tištěna a. Lze sestavit protokol o kontrole a revizi, sledovat termíny kontrol a revizí.


Program umožňuje snadnou tvorbu revizních zpráv a protokolů. Pro přesnou kalkulaci revize elektrospotřebičů a revize elektro nářadí je potřeba se zkontaktovat. Software je určen zejména pro revizní techniky.


Je v ní zahrnuto vše, označení spotřebiče, revize , prohlídka, vystavení protokolu. Ceník elektro-revizních prací, cena revize. V ceníku uvádíme na první pozici do spotřebičů což je z. Ovšem tyto revize nemusí provádět revizní technik. Máte-li ve firmě elektrikáře s § nebo § a je prokazatelně poučen může tyto revize provádět.


Totéž platí pro přenosné elektrické spotřebiče.

Kč za kus dle množství a třídy. Ceny revize elektrospotřebičů a revize elektro nářadí. Revize přenosných svařovacích zdrojů. Měření intenzity osvětlení.


Kontrola, posouzení, zjištění závad na elektrických zařízeních a systémech ochrany před. Provedením funkční zkoušky ručního nářadí a spotřebičů je ověřována plynulost chodu bez vibrací a hluku doprovázejícího vadné zařízení. Zjišťuje se nadměrné jiskření kartáčů signalizující počáteční fáze závady. U strojů je ověřena funkce nouzového tlačítka a funkčnost zařízení jako celku. Revizní přístroje pro kontrolu impedance.


Výchozí revize , pravidelné revize , revize pracovních strojů, instalací budov, hromosvodů,. Napajedla, Zlín a okolí. O kvalitě těchto služeb svědčí četné reference našich zákazníků, které naleznete zde.


Uvedené ceny jsou konečné, bez navýšení o DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky