pátek 21. září 2018

Děti kapitána granta

Duncan ulovila v Severním průlivu mezi Irskem a Skotskem žraloka kladivouna. Unsubscribe from Rozhlasové hry? Byly napsány francouzsky, anglicky, německy a obsahovaly zprávu o ztroskotání lodi Britania s kapitánem Grantem a posádkou na 37° 11´ jižní. Do děje vstupujeme dne 26.


Duncan vyloví v průlivu mezi Irskem a Skotskem žraloka kladivouna. Od té doby vím, že kvalitu člověka neurčuje počet přečtených knih, což mě drželo vhodně při zemi.

Tento román je součástí volné trilogie. Jednotlivé díly trilogie na sebe však časově nenavazují. I sám autor si byl různých časových nesouladů vědom, ovšem vysvětlil tuto odchylku poznámkou.


Další romány jsou Dvacet tisíc mil pod mořem a Tajuplný ostrov. Víte jak to dopadá když děti mají děti ? A do toho Marian Palla, kterému už takových parchantů běhá po světě nepočítaně. Pokřtít a hybaj do světa, nic jiného tihle kumštýři neumí.


Robert a Mary Grantovi se za pomoci přátel vydávají na nebezpečnou plavbu s jediným cílenajít svého na moři ztraceného otce.

Vodítkem po jeho stopě jim je neúplná zpráva, kterou doručil nečekaný posel, žralok kladivoun. Hrdinové Julese Verna zažili spoustu dobrodružství, alev žádné jiné knížce jim autorova fantazie nepostavila do cesty tolik děsivých překážek. Až do Severního průlivu donesl žralok kusou zprávu o ztroskotání lodi Britania i výzvu nešťastných trosečníků o pomoc. A tak tři neúplné listiny nalezené v útrobách žraloka zavedou.


Jen úvahy a dohady řídí cestu dětí za otcem po neschůdných,nevyšlapaných cestách,kde číhá plno nesnází,nebezpečía. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně ta.


Granta podniknou jeho dvě děti a přátelé. Directed by Vladimir Vaynshtok, David Gutman. With Nikolay Cherkasov, Yakov Segel, Olga Bazanova, David Gutman. The son and daughter of a lost-at-sea captain recruit help to find him on the basis of an incomplete note found in a bottle, and encounter adventures in Patagonia, Australia, and New Zealand. Distributie Nikolai Cherkasov, Yakov Segel.


Regizat de Vladimir Vajnshtok. Hrdinům se staví do cesty nespoutaná příroda i lidé, lidojedi, uprchlí trestanci a především chladnokrevný zrádce. Kniha Julius Verne DĚTI KAPITÁNA GRANTA Vydalo nakladatelství Jos.


Mezi jednotlivými díly Vernovy trilogie však panuje časový nesoulad.

V jeho útrobách objeví. Obsah knihy: Děti kapitána Granta. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Poslední zlato z Yukonu.


Na vlně m (k dostání pouze u distributora Audiolibrix) Vydavatelství Straky na vrb ě. V digitální podobě u nás najdete také nabídku audioknih našeho spřáteleného v. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky