pondělí 10. září 2018

Pohoda lite

Pohoda lite

Potěší vás řadou užitečných funkcí a možností vést daňovou evidenci i na zakázku pro neomezený počet firem. POHODA Lite je daňová evidence (jednoduché účetnictví) obsahující níže uvedené agendy a řady užitečných funkcí. S touto licencí je také možné zakázkově vést účetnictví pro neomezený počet firem.


Pohoda lite

POHODA LITE version is based on the version POHODA MINI and it extends it by related agendas for comfortable single-entry bookkeeping. It is not only a tool for invoices issuing, for a cash overview and VAT return processing. You can also manage the related property record in it (including leasing) and drivers’s log. Ekonomický systém POHODA Lite je program pro vedení daňové evidence s vystavením faktur, přiznání DPH, kontrolního hlášení. Systém POHODA Lite umožňuje viesť jednoduché účtovníctvo vrátane súvisiacich agend.


Obsahuje celý rad užitočných funkcií. Umožňuje zákazkové vedenie jednoduchého účtovníctva pre neobmedzený počet firiem. I proto je mezi uživateli tak oblíbená. Pokud se vaše nároky zvýší nebo podnikání rozroste, POHODA poroste s vámi. Více funkcí i možností vám přináší řady.


The anti-racist festival Slovak Pub begins tonight. Abyste si s nákupem byli opravdu jistí, naše produkty si můžete nejdřív zdarma vyzkoušet. Už díky demoverzím si lehce osvojíte ovládání programu, a tak práce v plné verzi bude o to snazší. Přehled aktuálních verzí programů Produkty STORMWARE pružně reagují na novou legislativu i vaše potřeby, a tak je aktualizujeme prakticky neustále. POHODA se postará o vaše účetnictví i daňovou evidenci.


Ovládání je snadné a intuitivní, proto se ani začátečník při práci v účetním programu neztratí. Navíc máte dostatečnou volnost v nastavení dalších funkcí a parametrů, takže spolu s vaším podnikáním poroste i vaše POHODA. STORMWARE POHODA CZ Lite A way to uninstall STORMWARE POHODA CZ Lite from your system STORMWARE POHODA CZ Lite is a computer program.


This page holds details on how to uninstall it from your PC. The Windows version was created by STORMWARE. More data about STORMWARE can be found here. Go over here where you can get more info on STORMWARE.


It was coded for Windows by STORMWARE. More information on STORMWARE can be seen here. Further information on STORMWARE can be found here. Varianta POHODA Lite je program pro vedení daňové evidence a souvisejících agend. Môžete tak ľahko získať prehľad o vajlepšie predávaých zásobách alebo zeách predajov v čase.


Pohoda lite

Umožňuje zakázkové vedení daňové evidence pro neomezený počet firem. POHODA Lite vychází z varianty POHODA Mini a rozšiřuje ji o související agendy pro komfortní vedení daňové evidence. Je nejen nástrojem na vystavování faktur, pro přehled o peněžních prostředcích a pro sestavování přiznání k DPH.


Můžete v ní vést také navazující evidenci majetku (včetně leasingového) a knihy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. POHODA BI Lite je nová varianta, která vychází z kompletního řešení POHODA BI. Svými možnostmi pro analýzu a reporting dat reaguje na požadavky uživatelů systému POHODA kteří potřebují využívat nástroje typu Business Intelligence, ale nechtějí hned zpočátku investovat do větších implementací. Popis polí scenára Business Intelligence Lite na stiahnutie v PDF.


Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o riešení Business Intelligence Lite alebo Business Intelligence, obráťte sa na nás. Telefonicky či e-mailom môžete kontaktovať priamo našu centrálu alebo niektorú z pobočiek STORMWARE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky