pátek 7. září 2018

Plynová kamna přes zeď

Tyto luxusní plynová krbová kamna vám umožní sledovat planoucí oheň, který je srovnatelný s krby na dřevo. Odtah spalin mohou mít vyveden do komínu nebo přes zeď. Kompletní sestava výdechové části obsahuje závěsný plech, nasávací a výdechovou trubku, třmeny, venkovní krycí koš, přírubu koše, spojovací materiál. Plynová krbová kamna Karma Art odtah spalin přes zeď.


Volně stojící plynová krbová kamna , který jsou určena pro vytápění místností až do velikosti kolem 1m³. Na rozdíl od klasických krbů na pevné palivo lze u plynových krbových kamen nastavit požadovanou teplotu v místnosti, kterou plynová krbová kamna automaticky.

Plynové krbové kamna Karma volně stojící. Topidlo je vybaveno elektronickým řídícím systémem. Pojďme se podívat na ty nejoblíbenější.


Součástí nabídky jsou i populární vafky (Gamaty) v moderním provedení, které umožňují snadnou výměnu za staré. KARMA BETA COMFORT 02. Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd.


Hlavní předností plynových topidel je rychlá instalace bez rozvodů vody a podstatně nižší náklady.

Pro vytápění kanceláří, skladů, nepotřebují komín. Ideální pro byty, půdní vestavby, i sklepní byty. Lze programovat , má i. Rádi se vyjádříme ke kompatibilitě a technickým parametrům Vámi zvolených prvků JUNKERS. Kompletní funkční zachovalál plynová kamna , topidlo na ZP, karma BETA- 1kus. Odtahy přes zeď , výrobce karma ČESKÝ BROD.


Kamna konvenční plynová. Nastavená teplota je udržována automaticky. Na rozdíl od běžných vytápěcích systémů (teplovodní otopné soustavy s otopnými tělesy) nabízí plynová topidla (vafky) okamžité teplo. Jejich výhodou je nezávislost na ostatních částech objektu a nezávislost na provozním režimu objektu. Tato luxusní plynová krbová kamna vám umožní sledovat planoucí oheň, který je srovnatelný s krby na dřevo.


Neohodnoceno Značka: Karma. Měsíční splátkový kale. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ten, kdo se nechce tahat se dřevem, nechce uklízet popel, čistit sklo ale rád by měl doma pohled na oheň a ještě si přitápěl, je ideálním řešením plynová krbová vložka, která obsahuje keramická polena a keramický popel různé struktury a velikosti.


Další výhodou plynových krbových vložek je komín, se kterým se dá jít přímo přes zeď , jako u jiných. Produkty: Etna, Pyramida.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky