pátek 14. září 2018

Digitální teploměr s čidlem

Digitální teploměr s externím čidlem. Univerzální digitální teploměr TFA 30. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Kontrolní průmyslový teploměr s čidlem 3mm DT-34. Přepínání mezi interní a externí teplotou je prováděno posuvným přepínačem na čelní straně teploměru.

Na LCD o velikosti × mm je zobrazována teplota měřená zvoleným senzorem. Délka kabelu k vnějšímu senzoru je 90cm. Prodej kvalitních univerzálních teploměrů, s čidlem na kabelu, senzorem, univerzální teploměry kalibrujeme včetně kalibračního listu, teploměry jsou skladem. Vzdálenost mezi senzorem a hlavní jednotkou může být až třicet metrů. Zajímá vás jen vnitřní a venkovní teplota?


Pořiďte si jednoduchý teploměr v venkovním čidlem. Projděte si nabídku teploměrů s pokročilejšími funkcemi, nebo se podívejte na meteostanice s předpovědí počasí. Disponuje alarmem při překročení teploty a také minutkou pro odpočítávání času (např. při grilování).

Konrolni teploměr pro kontrolu kvality může být použit v potravinářském průmyslu a laboratořích na kontrolu a měření teploty. Dosah ve volném prostoru až metrů. V AAA baterie stanice, x 1. MOXX s kalibrací teploty i vlhkosti ve třech bodech.


Aktuální, minimální a maximální hodnoty lze vidět přímo na místě pomocí integrovaného displeje. Ostatní rozměry sondy k dispozici na vyžádání. Do dnů 33Kč bez DPH. POP s venkovním čidleBezdrátový teploměr měří jak vnitřní tak venkovní teplotu pomocí bezdrátového čidla. Teplotní rozsah: -až C. Baterie jsou součástí balení.


Dostupné v černém provedení. Vhodný pro měření vody v akváriu. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Venkovní bezdrátové čidlo má ve volném prostoru dosah až osmdesát metrů. Kompaktní teploměr s digitálním displejem k přesnému změření teploty vody.

C (pomocí ext. teplotního čidla m). Paměť pro MIN a MAX teploty. Jedná se o velmi jednoduchý a přesný digitální teploměr. Postraní zámky slouží k pevnému uchycení. ERVINKA - CZECH REPUBLIC s. Jednoduchý a levný digitální teploměr pro měření vnitřní i venkovní teploty.


Vzhledem k univerzální konstrukci je možné teploměr připevnit např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky