čtvrtek 27. září 2018

Teploměr a vlhkoměr do terária

Terarijní teploměry a vlhkoměry. Kvalitní teploměry a vlhkoměry do terária pro měření a kontrolu klimatických podmínek v ubikacích. DŮLEŽITÉ - Pokud objednáte zboží s platbou na dobírku při převzetí je možné platit pouze kartou, hotovost přepravci nepřijímají.


Pouze když budete mit nad těmito hodnotami kontrolu, tak dokážete vytvořit svému mazlíčkovi v teráriu příjemné prostředí. Potřeby pro teraristkiu - nedílnou součástí každého terária by měl být teploměr (aby nedocházelo k přehřátí nebo podlchazení zvířete) a vlhkoměr (dehydratace). Teploměr terarijní Rept-O-Meter.


Pomocí dvou kabelových sond můžete snadno měřit teplotu a vlhkost vzduchu přímo v teráriu a zajistit tak svým mazlíčkům ideální podmínky. Měřič byl speciálně vyvinut pro sledování teploty a vlhkosti v sauně. Terárijné teplomery a vlhkomery.


Teploměr a vlhkoměr do terária

Digitální teploměr a vlhkoměr VT14. Představujeme digitální vlhkoměr a teploměr VTurčený do stáje, líhně, terária. Nedílnou součástí každého terária by měl být teploměr , aby nedocházelo k přehřátí nebo podchlazení zvířete. Také by zde měl být vlhkoměr , aby nedocházelo k dehydrataci zvířete. Pokud máte v teráriu topení či vodopád nebo vodní příkopy, tak je jejich přítomnost v teráriu nezbytností.


Plastové rostliny Plovoucí doplňky Pozadí do terária Úkryty,. Pro měření teploty a relativní vlhkosti v teráriu je tento kombinovaný teplo- vlhkoměr s externími čidly ideální volba. Vybavení v ceně: Kompaktní UVB žárovka, výhřevná lampa s krytem, substráty, misky, teploměr , vlhkoměr , sépiová kost, fixační pásky, návod na zprovoznění terária , vodící lišty AL, větrání nerez, přední dvířka posuvná - vše zapojeno (kabely v hliníkových trubkách s vývodem vzadu m). Rozsah měření vlhkosti je až. V naší nabídce najdete nejen zcela základní teploměry, které lze použít na orientační měření, ale pro náročnější nabízíme špičkové kalibrované teploměry a vlhkoměry německé firmy Greisinger, které pro plnou záruku a servis nakupujeme přímo u výhradního distributora.


Teploměr a vlhkoměr do terária

Součástí balení jsou baterie. Přístroj měří teplotu v rozmezí - 70°C a relativní vlhkost -. Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech. Odstraňte papír z lepící části.


Zajistěte, aby povrch terária v místě, na které vlhkoměr umístíte, byl čistý a suchý. Tilføj til ønskeliste Tilføj til liste for sammenligning. Vyberte miesto v strede terária a vlhkomer pritlačte na povrch. Samolepiace vlhkomer do terária. Všechny naměřené hodnoty jsou zobrazeny na přehledném LCD displeji.


Teploměr a vlhkoměr do terária

Instalace dovnitř terária – připevnění na sklo pomocí přísavky. Vlhkoměr měří a zobrazuje vlhkost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Velká soutěž JavaScript seem to be disabled in your browser. Byl vyroben speciálně pro Exo Terra Compact a Dual Top osvětlení (stačí pouze vložit do drážky). Hodinky pro Vás máme za bezkonkurenční ceny na trhu!


Různé druhy a značky naleznete v naší široké nabídce. Rychlé dodání a záruční a pozáruční servis. Vytvořeno na Eshop-rychle.


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Poté vložte kabel s čidlem do terária. Doporučujeme přikoupit: 2ks baterií (typ LR44). Tento jednoduchý a přehledný teploměr - vlhkoměr měří teplotu a relativní vlhkost, zároveň u něj máte možnost mít přesnou informaci o čase díky integrovaným hodinám.


Teploměr a vlhkoměr do terária

Měření pokojové teploty: měřicí rozsah -20. Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Chovatelské potřeby pro domácí zvířata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky